Στην Κέρκυρα ο εμίρης του Κατάρ!

Ολο το παρασκήνιο της άφιξής του στο νησί των Φαιάκων

Στην Κέρκυρα ο εμίρης του Κατάρ!

H... απόβαση των celebrities στην χώρα μας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του εμίρη του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλιφά Αλ Θανί, ο οποίος κατέφθασε στην Κέρκυρα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό άκρα μυστικότητα.

Ο εμίρης έφθασε με ιδιωτικό lear jet στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας του νησιού των Φαιάκων, όπου τον περίμεναν πολυτελείς θωρακισμένες λιμουζίνες και δύο ημιφορτηγά για την μεταφορά των αποσκευών τους. Παρ’όλα αυτά, κανείς από τους κατοίκους δεν κατάλαβε το παραμικρό. Ολα έγιναν σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς κανείς να πάρει είδηση τί συμβαίνει στο νησί!

«Υ��άρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή στο νησί μας. Δεν τον έχουμε δει, αλλά ξέρουμε ότι βρίσκεται μέσα σε σκάφος. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται στην Κέρκυρα. Το καλοκαίρι του 2010 ήταν στο νησί μας, έμεινε για αρκετό διάστημα και βέβαια αρκετοί φίλοι και προσωπικότητες από τα Αραβικά κράτη τον επισκέπτονταν εδώ», δήλωσε ο Γιάννης Τρεπεκλής, δήμαρχος Κέρκυρας.

Μαζί του, ο εμίρης είχε μία από τις γυναίκες του και άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Εχει ήδη καταλύσει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιεί μικρές κρουαζιέρες με θαλαμηγό-πλωτό παλάτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top