Δείτε τα μπάνια της Σακίρα και του Πικέ στην Μύκονο!

Τι φορούσε η διάσημη τραγουδίστρια;

Δείτε τα μπάνια της Σακίρα και του Πικέ στην Μύκονο!

Τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου απολαμβάνει η Σακίρα με τον αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ, που εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται στο νησί των Ανέμων.

Η κάμερα του Star εντόπισε το διάσημο ζευγάρι στην παραλία του Ορνού, όπου εκείνη βούτηξε και ��ολύμπησε για αρκετή ώρα ως άλλη… γοργόνα, ενώ ο διάσημος ποδοσφαιριστής έπιασε… ξαπλώστρα και δεν τόλμησε να βουτήξει.

Πιο άνετοι και πιο χαλαροί από ποτέ, η τραγουδίστρια και ο αθλητής έφθασαν πριν από λίγες ημέρες στην Μύκονο, για ολιγοήμερες διακοπές, χωρίς να δώσουν το παραμικρό στίγμα του τί πρόκειται να κάνουν στο νησί. Αν και δεκάδες κάμερες και συνεργεία τους «πολιορκούν», το Star είναι το μοναδικό κανάλι που κατάφερε να τους «εγκλωβίσει».

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη στους δημοσιογράφους ήταν το γεγονός ότι η διάσημη ντίβα της μουσικής, την δεύτερη μέρα που την εντόπισε η κάμερα, φορούσε ακριβώς το ίδιο ρούχο με την πρώτη! Το τιγρέ ριχτό φορεματάκι, με το οποίο εθεάθη το προηγούμενο βράδυ σε αγκαλίτσες και φιλάκια με τον αγαπημένο της...

Και πολύ καλά έκανε η Σακίρα. Τι να έκανε; Να έπαιρνε μαζί της στις διακοπές της ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της; Αυτά είναι για άλλες…

Δείτε την αποκλειστικότητα του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top