Ερωτευμένοι στην Αυστραλία Χατζηγιάννης-Ζετα

Ποιο είναι το πρόγραμμα των διακοπών τους;

Ερωτευμένοι στην Αυστραλία Χατζηγιάννης-Ζετα

Αφού έζησαν τον έρωτα τους σε κάθε στενό και σε κάθε μέρος της Ελλάδας είπαν να τον ζήσουν και στην Αυστραλία. Ο λόγος για το Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια οι οποίοι βρίσκονται στη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «RealLife» η Ζέτα Μακρυπούλια αμέσως μετά τον τελικό του «Dancing With The Stars» αναχώρησε για την Αυστραλία .Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν ήδη εκεί αφού έχει δώσει ήδη τρεις πολύ επιτυχημένες συναυλίες στη Μελβούρνη.

Ο Χατζηγιάννης βλέπετε σκέφτηκε να συνδυάσει διακοπές και δουλειά. Έτσι και τις συναυλίες του θα δώσει μία στη Αδελαΐδα, μία στο Σίδνει και μία στο Μπρισμπέιν και θα χαρεί τον έρωτά του με την παρουσιάστρια!

Η Ζέτα και ο Μιχάλης θα επισκεφθούν την παραλία Μπόντι Μπιτς που είναι μία από τις πιο φημισμένες στον κόσμο ενώ θα ανακαλύψουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό των ντόπιων.Από την Αυστραλία θα επιστρέψουν στις 25 Ιουνίου όπου θα τους μείνουν μόνο 5 μέρες για να χαλαρώσουν. Βαρύ το πρόγραμμα του Χατζηγιάννη βλέπετε αφού τον Ιούλιο θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του τραγουδιστή μπορεί να είναι βαρύ θα ξεκλέψει όμως χρόνο για να πάει με την αγαπημένη του ή στην Πάρο ή στη Σαντορίνη ή στην Κύπρο που αποτελούν και αγαπημένους προορισμούς του τραγουδιστή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top