Μ. Θεοδότου: «οι κριτές του Greek Idol προσέβαλαν τον πατέρα μου»

Η πρώην διαγωνιζόμενη ξεσπαθώνει κατά των τριών κριτών

«Είναι λάθος κάποιοι πάνω σε ένα καβγά να εμπλέκουν το οικογενειακό σου περιβάλ��ον.Ο πατέρας μου προσβλήθηκε πολύ από αυτά που είπαν οι τρεις κριτές γι’ αυτό και δεν ήρθε στο Live να με καμαρώσει» είπε η Μαρία Θεοδότου στην εκπομπή«Μες την Καλή χαρά».

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαρία Θεοδοτου αρκετές μέρες πριν είχε έρθει σε ρήξη με την κριτική επιτροπή του μουσικού ριάλιτι αφού τους είχε πει κατάμουτρα πως την πολεμάνε και δεν της φέρονται σωστά. Περισσότερο από όλους τους κριτές φαίνεται να θίχτηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος μεταξύ των άλλων υπονόησε πως ο μπαμπάς της την έχει κακομάθει.

Η Μαρία καθόλου δε μετάνιωσε γι’ αυτά που τους είπε κατάμουτρα αφού τα πιστεύει ακράδαντα:«Μου είπαν πως είμαι αναιδής αλλά εγώ πιστεύω πως αναίδεια θα ήταν αν τα έλεγα από πίσω τους.Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα κάτι και το είπα» διευκρίνισε.

Οι μέρες μπορεί να πέρασαν όμως το άσχημο περιστατικό που συνέβη φαίνεται πως δε βγήκε ούτε από το μυαλό της πρώην διαγωνιζόμενης αλλά ούτε και από των κριτών : «πάντα όταν αποχωρεί κάποιος οι κριτές σηκώνονται από τη θέση τους για να το χαιρετήσουν. Με μένα δε συνέβη αυτό.Δε μου είπαν ούτε γεια!»τόνισε και συμπλήρωσε «είχαν άλλωστε κάποιες προτιμήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top