Μουσικόφιλοι ετοιμαστείτε: H Madonna ετοιμάζει νέο cd!!!

Πότε ξεκινά ηχογραφήσεις η βασίλισσα της ποπ;

Μουσικόφιλοι ετοιμαστείτε: H Madonna ετοιμάζει νέο cd!!!

Ασφαλώς θα πρόκειται για ένα από τα μουσικά γεγονότα της χρονιάς! Η βασίλισσα της ποπ είναι εδώ και σύντομα θα ετοιμάσει νέα δουλειά. Όπως μάλιστα ανακοίνωσε, μέσα στον Ιούλιο μπαίνει στο στούντιο για να ξεκινήσει την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ, με στόχο αυτό να βγει στις προθήκες των δισκοπωλείων μέσα στο φθινόπωρο και σε κάθε περίπτωση πριν τα Χριστούγεννα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της. Αυτό θα είναι το 12ο άλμπουμ της δημοφιλούς κ��λλιτέχνιδος, το οποίο θα οδηγήσει στη συνέχεια και στον προγραμματισμό κάποιας περιοδείας για να το προμοτάρει. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε στα μέρη μας του χρόνου, όπως συνέβη με το τουρ του 2009.

Λέγεται πως η τραγουδίστρια, μετά την κυκλοφορία της τελευταίας της δουλειάς με τίτλο «Hard Candy», επιφυλάσσει στους φαν της νέα εντυπωσιακά μουσικά ακούσματα. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα η Μαντόνα συγκέντρωνε στο μυαλό της ιδέες, ενώ παράλληλα σχεδίαζε ρούχα με την κόρη της Λούρδη και άνοιγε μία αλυσίδα γυμναστηρίων. Για την ώρα, πάντως, απολαύστε την Madonna σε μια από τις παλιότερες επιτυχίες της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top