Η ατάκα της Κορομηλά που «έστειλε αδιάβαστους» τους πάντες

Ποιοι πέρασαν στον τελικό του Greek Idol

Η ατάκα της Κορομηλά που «έστειλε αδιάβαστους» τους πάντες

«Πάγωσαν» οι πάντες στο πλατό του Greek Idol, όταν με αφορμή τραγούδι που ερμήνευσε υποψήφιος του ριάλιτι, το κοινό, η κριτική επιτροπή και κυρίως οι τηλεθεατές άκουσαν την παρουσ��άστρια να αναρωτιέται: «Πόσο προφητικό είναι αυτό το τραγούδι του Μηλιώκα με τίτλο ''Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλ…ες;'' Εμένα ξέρετε πόσες φορές με έχουν πει μαλ…α;»

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ρούλα συνέχισε την ανάλυση της βωμολοχίας: «Ο Κωστόπουλος ξέρετε πόσες φορές με έχει πει εμένα μαλ…α; Κάθε μέρα μου λέει τί μαλ...ας είσαι! Και γιατί να μην το πώ; Θα το πώ! Εδώ το είπε ολόκληρος παίκτης σε τραγούδι, εγώ θα κολλήσω;»

Προς Θεού κυρία Κορομηλά μας που θα κολλήσετε... Αλλά και σεις μην κάνετε έτσι, το καταλάβαμε. Μην αγχώνεστε ότι δεν γίνατε…. αντιληπτή. Γίνατε και μάλιστα πλήρως. Σας έχουν πει μαλ...α και μάλιστα άπειρες φορές. Βέβαια, εάν πούμε ότι εμείς πρώτη φορά την ακούμε την λέξη, θα πούμε ψέματα. Αλλά όχι ότι βγαίνουμε και δημοσίως και το διατυμπανίζουμε και στην τηλεόραση…

Κατά τα άλλα, το Greek Idol κύλησε με την Ελλη Κοκκίνου σε εκπληκτική «φόρμα» να τραγουδά την νέα της επιτυχία, αλλά και άλλα κομμάτια της μαζί με τους τρεις υποψηφίους του ημιτελικού, ενώ από το σόου αποχώρησε η Mαρία (η παίκτρια με την οποία η κριτική επιτροπή είχε έλθεισε ρήξη την προηγούμενη εβδομάδα).

Στον τελικό του σόου θα διαγωνισθούν η Μαλού Κυριακοπούλου με τον Παναγιώτη Τσαλακάκο. Και που ξέρετε, μπορεί και εκεί νας μας περιμένουν... εκπλήξεις... αφήστε που η οικοδέσποινα ήδη μας προετοίμασε για το θέμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top