Η Πασχαλίδου κατ��γγέλει τους κριτές του Dancing!

”Δύο μήνες δε μπορούσα να περπατήσω μετά το ατύχημά μου”

Η Πασχαλίδου καταγγέλει τους κριτές του Dancing!

«Δύο ολόκληρους μήνες δεν μπορούσα να περπατήσω .Έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα στο Σουηδικό Dancing και ο μυς μου κόπηκε» δήλωσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εκπομπή «Μες την Καλή Χαρά».

Η παρουσιάστρια είναι πυρ και μανία με τους κριτές του σουηδικού Dancing With The Stars όπου και συμμετείχε καθώς όπως είπε θα έπρεπε να είναι εκείνη η νικήτρια αφού… και το καλύτερο σώμα είχε και καλύτερα απ’ όλους χόρευε!!

Η Αλεξάνδρα δε μπορεί να αντέξει την αδικία που της έκαναν οι κριτές που όπως είπε έβαζαν καλούς βαθμούς σε άτομα που ούτε να περπατήσουν δεν ήξεραν και χαμηλούς σε εκείνη:«να φανταστείτε πως ο κόσμος μου έστελνε μηνύματα και μου έλεγε πως έχω το σώμα της Madonna. Μου ζήταγαν και συμβουλές πως μπορούν να αποκτήσουν ένα σώμα σαν το δικό μου».

Kι αν νομίζετε πως η Αλεξάνδρα μίλησε μόνο για το Σουηδικό Dancing κάνετε λάθος. Μίλησε και για το ελληνικό και δήλωσε πως εκεί ουδέποτε θα πήγαινε. Μικρή η πίστα του ελληνικού ριάλιτι για μία τόσο μεγάλη σταρ.«Αν πήγαινα στο ελληνικό θα τους έκανα βίδες αφού ξέρω όλους τους χορούς» τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top