Ολες οι λεπτομέρειες του γάμου Τζόρβα - Ατσιδάκου!

Ενωσαν ζωές ο τερματοφύλακας και η δικηγόρος-παρουσιάστρια

Ολες οι λεπτομέρειες του γάμου Τζόρβα - Ατσιδάκου!

Πρώτη ανάρτηση: 17/06/2011 20.45

Ήταν το πιο δυνατό «σουτ» της ζωής του, που όμως, όσο καλός τερματοφύλακας και εάν είναι, στάθηκε αδύνατον να το αποκρούσει! Ο Αλέξανδρος Τζόρβας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρυσαυγή Ατσιδάκου το απόγευμα της Παρασκευής σε μια λιτή, αλλά άκρως ρομαντική τελετή που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη.

Η νύφη κατέφθασε με ένα υπέροχο νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Στενό, με δαντέλα και μικρή ουρά, ενώ την εμφάνισή της συμπλήρωνε ένα μικρό πέπλο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα, το μακιγιάζ της ήταν πολύ «φυσικό», ενώ το μοναδικό κόσμημα που επέλεξε για την ομορφότερη στιγμή της ζωής της ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από μικρές και διακριτικές πέρλες.

«Σας εύχομαι να ζήσετε αυτό που ζω», δήλωσε με το που έφτασε στην εκκλησία η γοητευτική δικηγόρος, η οποία ήταν ομολογουμένως πολύ χαλαρή, σε αντίθεση με τον γαμπρό που όχι μόνο εκδήλωνε το άγχος και την αγωνία του για το εάν όλα είναι έτοιμα, αλλά αναρωτιόταν μέχρι και εάν θα έλθει η Χρυσαυγή.

Λευκά και μωβ τριαντάφυλλα και λίγα τούλια συνέθεταν το σκηνικό του στολισμού της εκκλησίας, ενώ καθ’όλη την διάρκεια της διαδρομής από το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε μέχρι την είσοδο του Ιερού Ναού, υπήρχαν σκορπισμένα ροδοπέταλα. Κατά την έξοδο του ζευγαριού, το ρύζι πήγε...«σύννεφο»!

Το παρόν έδωσαν δεκάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και πολλοί συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, ανάμεσά τους ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο Αλέξανδρος και η Χρυσαυγή «σφράγισαν» τον έρωτά τους μετά από έξι χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εργαζόταν εκείνη. Από εκείνη την στιγμή είναι αχώριστοι. Η Χρυσαυγή έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από την συνεργασία της με το σόου του Ant1 «Γιούρι Γκέλερ», ενώ ο Αλέξανδρος, εκτός από εξαιρετικός τερματοφύλακας, ψηφίστηκε και ως ένας από τους πιο σέξι άνδρες του πρόσφατου μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top