Από το Dancing, στα σκαλιά της εκκλησίας!

Ποιος «έκλεψε την καρδιά» της νικήτριας του σόου χορού;

Από το Dancing, στα σκαλιά της εκκλησίας!

Μετά την νίκη της στο Dancing with the Stars, η Εμιλυ Ματθαιακάκη ετοιμάζεται για μία ακόμη μεγάλη στιγμή της ζωής της. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον γάμο της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι! Ο… τυχερός, που της έχει «κλέψει» την καρδιά είναι δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν η Εμιλυ πλαισίωνε χορευτικά τα τραγούδια που προβάλλονταν στην εκπομπή Θα πεις και ένα τραγούδι. Εκεί γνώρισε τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Καλκατζάκο. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, οι δυο τους όχι μόνο είναι αχώριστοι, αλλά εκείνοςτην στήριζε σε κάθε της κίνηση, πόσο μάλλον την περίοδο που δήλωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το σόου χορού του Ant1.

«Η πρόταση γάμου είχε γίνει μετά το τέλος του πρώτου Dancing, πέρυσι το καλοκαίρι. Το πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος δεν το ξέρω. Το θέμα του κουμπάρου το συζητάμε όμως», δήλωσε στην κάμερα του Star η παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι εφόσον του το ζητήσει εκείνη, φυσικά και θα την παντρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί εδώ και καιρό. Ο γάμος τους θα γίνει εκτός Αθηνών και μάλιστα ο Βαγγέλης έχει ήδη κανονίσει τον προορισμό. Δεν μένει παρά να δούμε εάν τελικά κουμπάρος τους θα είναι ο «ηθικός αυτουργός» της γνωριμίας τους Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top