Πετρέλης:«δεν υπάρχει καλύτερο από το να’ χεις γυναίκες να σε φροντίζουν»

«Κάποιοι θεωρούν ότι κάθε βδομάδα πρέπει να΄σαι και με άλλη»

Πετρέλης:«δεν υπάρχει καλύτερο από το να’ χεις γυναίκες να σε φροντίζουν»
Δεκαπέντε χρόνια με τη γυναίκα του Σοφία και μπαμπάς δυο κοριτσιών, ο Θάνος Πετρέλης έχει συνειδητοποιήσει τι θέλει από τη ζωή του. Όχι μόνο δεν νιώθει ότι μπήκε μικρός στα… «βάσανα», α��λά όπως λέει:

«Ήταν επιλογή μου. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλύτερο να είναι ανά εβδομάδα και με άλλη γυναίκα. Έτσι χάνουν την αγάπη και το σεβασμό. Αντίθετα, αν είσαι με την ίδια γυναίκα για χρόνια, ίσως σε ξέρει καλύτερα και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».

Βέβαια, πιστεύει ότι «αυτό είναι και θέμα τύχης. Γνώρισα τη Σοφία όταν ήμουν 21 και από τότε είμαστε μαζί. Ήταν γραφτό μας να γίνει έτσι».Τον ζηλεύει όμως η σύζυγος του; «είναι πολύ συγκρατημένη. Αν ήμουν στη θέση της, θα ήμουν περισσότερο γκρινιάρης. Θα ζήλευα περισσότερο», λέει στο «ΕΓΩ Weekly».

Μπαμπάς δυο κοριτσιών, δηλώνει ευτυχισμένος: «δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις γυναίκες να σε φροντίζουν! Το βιώνω ακόμα και σήμερα, που είναι μικρές».

Όσο για τη συνεργασία του με το Φοίβο; «είναι το Α και το Ω της καριέρας. Εύχομαι να ερμηνεύω τραγούδια του μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά και φιλική».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τα γυρίσματα του video clip για το νέο digital single του Θάνου Πετρέλη, «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε ολοκληρωμένο album τον Οκτώβριο με την υπογραφή του Φοίβου...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top