«Σημασία πλέον έχει να την... βγάζουμε»

Ο Νίκος Γαλανός, οι γυναίκες και οι... δημοσιογράφοι

«Σημασία πλέον έχει να την... βγάζουμε»

Μετά από 43 χρόνια καριέρας, 25 ταινίες και μια ιδιαίτερη σχέση με το γυναικείο φύλο που πολλοί άνδρες θα ζήλευαν, ο Νίκος Γαλανός έχει πλέον σαφή και ολοκληρωμένη άποψη για τα πάντα. Όπως για τις γυναίκες: «Πέρασα και συνεχίζω να περνάω καλά με τις γυναίκες. Τις λατρεύω. Ποτέ όμως δεν είχα σχέσεις μέσα από τον χώρο», δηλώνει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, προσθέτοντας ότι σε ό,τι αφορά το ζήτημα της οικογένειας, δεν είχε ποτέ μέσα του το αίσθημα της πατρότητας ή του να καθοδηγήσει σωστά μια ολοκληρωμένη οικογένεια. Τι αίσθημα έχει αποκομίσει για τους δημοσιογράφους;

«Οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για τα προσωπικά θέματα, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Βέβαια υπάρχουν πολλοί γιαλαντζί ηθοποιοί που έχουν γίνει πρωταγωνιστές επειδή προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Ακόμη και τους φωτογράφους φωνάζουν! Αυτά είναι ηλιθιότητες. Αλλά αν μόνο γι’αυτό αξίζουν, γι’αυτό και κάποτε τελειώνουν. Είναι όμως και κάποιοι, όπως εγώ, που δεν τους ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Τί σημασία έχει αν η κοπέλα μου είναι ωραία και τι κάναμε χθες το βράδυ; Από εδώ και πέρα όμως πολλά θα ξεκαθαρίσουν. Πρώτα απ’όλα στην τηλεόραση που το έχουν ρίξει στις σαχλαμάρες, προβάλλοντας δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Είναι αηδίες αυτά. Δεν τα βλέπω ποτέ. Όλοι οι Έλληνες έχουν γίνει σεφ!», λέει.

Ο ηθοποιός δηλώνει τυχερός για τις δουλειές στις οποίες έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και αναφέρεται στους σημερινούς ρυθμούς δουλειάς λέγοντας ότι σε αυτή την ηλικία που είναι πλέον, δύσκολα θα μπορούσε να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις ενός τηλεοπτικού ή κινηματογραφικού ρόλου, δεν θα έλεγε όμως όχι σε κάποιες guest εμφανίσεις. Η απάντησή του για την περυσινή συνεργασία του με την Ελένη Ερήμου ήταν αν μη τι άλλο ειλικρινής. «Την βγάλαμε την σεζόν. Άρεσε το εργάκι. Έτσι όπως είναι τα π��άγματα πλέον σημασία έχει να τη βγάζουμε. Τουλάχιστον να μην πέφτει έξω η επιχείρηση. Από εκεί και πέρα, αν σου κάτσει, μπορεί να βγάλεις χρήματα. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις λεφτά και η φετινή χρονιά θα είναι δυσκολότερη. Θα λιγοστέψουν τα θέατρα».

«Χωρίς να είμαι πλούσιος, δεν έχω άμεσο οικονομικό πρόβλημα», καταλήγει ο Νίκος Γαλανός. «Το μεγαλύτερο ποσοστό των ηθοποιών δεν περιμένει το θέατρο για να ζήσει» . (Πηγή: People)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top