Φαίη Ξυλά: «δε θέλω να κάνω άμεσα παιδί»

Γιατί χώρισε με τον άντρα της λόγω του καλοκαιριού;

Φαίη Ξυλά: «δε θέλω να κάνω άμεσα παιδί»

«Θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή ένα παιδί με τον Κωνσταντίνο αλλά όχι άμεσα» λέει η Φαίη Ξυλά και συνεχίζει:«δεν είναι κάτι που οργανώνουμε. Όποτε κι αν μας συμβεί, καλώς να μας συμβεί».

Και που να προλάβει η ηθοποιός να βάλει στην καθημερινότητά της ένα παιδί. Από τη μία τα πολύωρα γυρίσματα για τα «Μυστικά της Εδέμ» και από την άλλη οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι…:«επιλέγω συνήθως να μην δουλεύω το καλοκαίρι και να κάθομαι να ξεκουράζομαι. Ομολογώ πως δεν περίμενα να είναι τόσο σκληρό»τονίζει η ηθοποιός στο περιοδικό «Hello».

Η Φαίη Ξυλά βλέπετε δεν προέβλεψε πως τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς θα πάρουν παράταση και έτσι τα βρήκε λίγο σκούρα:«ευτυχώς έχω καλούς συνεργάτες και δε μου φαίνεται τόσο πολύ δύσκολο» λέει.

Πάντως για τις εξελίξεις στο σήριαλ του Mega τηρεί σιγή ιχθύος. Το μόνο που λέει είναι πως θα υπάρξουν πολλές ανατροπές αν και δεν ξέρει πολλές λεπτομέρειες αφού το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα-Κυρίτση γράφει πολύ γρήγορα και ανατρέπει τα πάντα.


Δείτε ένα απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη σειρά "Μυστικά της Εδέμ", στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Φαίη Ξυλά με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Γιαν��ακόπουλο...



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top