Ο Karl Lagerfeld τώρα και σε... ποτήρια!

Τι άλλο θα σχεδιάσει ο «Kaiser της μόδας»;

Ο Karl Lagerfeld τώρα και σε... ποτήρια!

Πιο εργασιομανής από οποιονδήποτε συνάδελφό του αποδεικνύεται ο Karl Lagerfeld, που αποφάσισε να κυκλοφορήσει δική του συλλογή με... γυαλικά! Μα σε τι άλλο θα βάλει ακόμα την υπογραφή του ο σχεδιαστής;

Μετά την συνεργασία του με γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία για τον σχεδιασμό δύο μοντέλων αλλά και την δημιουργία του μπουκαλιού γνωστού αναψυκτικού διαίτης, ο «Kaiser της μόδας» θα ασχοληθεί με... ποτήρια, βάζα και λοιπά κρυστάλλινα διακοσμητικά!

Οι απανταχού fan του σχεδιαστή θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα γυαλικά με το μονόγραμμά του, που θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του ερχόμενου Οκτώβρη στις ΗΠΑ και τον Σεπτέμβριο στην Ευρώπη, από την εταιρεία Orrefors.

Η συνεργασία των δύο πλευρών αποκαλύφθηκε με γεύμα σε δημοσιογράφους, όπου τονίστηκε πως στόχος είναι μία συλλογή art de la table υψηλής ραπτικής.«Ακόμα και τα πιο ταπεινά φλιτζανάκια έχουν δικά τους πιατάκια», επεσήμανε ο Lagerfeld, που αναφέρθηκε στον σουηδικό οίκο και τα προϊόντα του, λέγοντας πως «δεν πρόκειται για φτηνά μπουκάλια αρωμάτων».

Ναι, καλά καταλάβατε: μια περιουσία θα κοστίζουν τα γυαλικά του «Kaiser»! Θέλετε και τιμές; Από 90 ευρώ το ποτήρι της σαμπάνιας και από 1.108 ευρώ το μεγάλο βάζο! Βρε δεν πίνω καλύτερα σε πλαστικό;

Δείτε φωτογραφίες των γυαλικών και βίντεο με το μπουκάλι του αναψυκτικού του Lagerfeld

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top