«Καρφάκια» Μελέτη - Σαμαρά για την Ευγενία Μανωλίδου

Τι είπαν για την στήριξή της στον Αργύρη Αγγέλου;

«Καρφάκια» Μελέτη - Σαμαρά για την Ευγενία Μανωλίδου

Το παράπονό τους για την στάση της Ευγενίας Μανωλίδου σε ορισμένα ζητήματα μέσα από το ένθετο που παρουσίαζε «Dancing Daily» εξέφρασαν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Τρύφωνας Σαμαράς, την ώρα που ο νικητής του σόου, Α. Αγγέλου, υποστήριζε πως η «ψήφος εμπιστοσύνης» που έλαβε από την Ευγενία δεν συνέβαλε στην νίκη του.

«Θεωρώ ότι η Ευγενία παρεξηγήθηκε από αυτό που έγινε, παρεξηγήθηκε η πρόθεσή της. Δεν είναι φίλη μου και δεν είχα ούτε το τηλέφωνό της», είπε ο Αργύρης Αγγέλου στην «Πρωινή Μελέτη», προσθέτοντας η παρουσιάστρια του «Daily» έλεγε έναν καλό λόγο για όποιον επώνυμο πήγαινε καλεσμένος.

Εδώ ήταν που δεν κρατήθηκε η Ελεονώρα, που επανέλαβε την τελευταία φράση του ηθοποιού: «σε όποιον πήγαινε καλεσμένος». «Όλοι πήγανε», της απάντησε ο Αργύρης Αγγέλου που μάλλον δεν είχε συνέλθει από το πρωινό ξύπνημα και άργησε να καταλάβει ότι έκανε γκάφα... «Ααα, εσύ δεν πήγες ε;», είπε αμήχανα.

«Πλήρωσα το γεγονός ότι έχω μια δίωρη εκπομπή. Ρατσιστικό αυτό, αλλά δεν έχει σημασία. Του χρόνου θα τα πούμε!», σχολίασε η παρουσιάστρια του Star και έδωσε πάσα για διαφημίσεις.

Λίγο αργότερα ήταν η ώρα του Τρύφωνα Σαμάρα να αφήσει το «καρφί» του για την Ευγενία, παρά το ότι στις τηλεοπτικές συναντήσεις τους ήταν αμφότεροι μέσα στα γέλια και τις χαρές.

«Δεν μου άρεσε που μίλησε μόνο για τον Αργύρη, όχι το ότι τοποθετήθηκε. Ο καθένας μπορεί να πάρει το μέρος κάποιου από εμάς», είπε ο κομμωτής στην πρωινή εκπομπή του Star και πρόσθεσε πως το γεγονός αυτό δεν επηρέασε την σχέση του με την παρουσιάστρια, με την οποία εξακολουθούν να είναι φίλοι και να μιλάνε στο τηλέφωνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top