Ανατρεπτικά ντουέτα και επώνυμες εμφανίσε��ς στα βραβεία MAD

Τι θα δούμε απόψε το βράδυ;

Ανατρεπτικά ντουέτα και επώνυμες εμφανίσεις στα βραβεία MAD

Συνεργασίες - έκπληξη, live εμφανίσεις και επώνυμους που θα αποvείμουν βραβεία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το «μενού» των αποψινών μουσικών βραβείων MAD, που θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του tae kwon do στο Φάληρο. Νωρίτερα, στις 17:00, θα γίνει preshow party, ανοικτό για το κοινό.

Στην σκηνή θα ανέβουν μεταξύ άλλων οι Δέσποινα Βανδή, Πάνος Κιάμος, Κώστας Μαρτάκης, Νίνο, Νίκος Οικονομόπουλος, Vegas, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Onirama, Κατερίνα Στικούδη, Shaya, Playmen, Stavento και Τάμτα, αλλά και ξένοι guests όπως οι Ciprian Robu, JESSICA 6, Mohombi και T-Pain.

Τα ανατρεπτικά ντουέτα θα αποκαλυφθούν on stage, ωστόσο, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι θα δούμε τους Stavento μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και η Νάντια Μπουλέ με τον Δήμο Αναστασιάδη!

Οι διοργανωτές έχουν στήσει τρεις σκηνές: μία για τους απονεμητές, μία για τις εμφανίσεις και μία στο κέντρο της αρένας, ενώ πληροφορίες λένε πως ο παρουσιαστής της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς, θα προσπαθήσει να... ξεπεράσει σε σεξ απίλ την Ελένη Φουρέιρα.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Ρουβάς είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες (πέντε), ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Έλενα Παπαρίζου διεκδικούν τέσσερα βραβεία, ενώ σε τρεις κατηγορίες είναι υποψήφιες η Δέσποινα Βανδή και η Ελένη Φουρέιρα.

Μεταξύ εκείνων που θα δώσουν βραβεία είναι οι εγκυμονούσες Δέσποινα Καμπούρη και Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και η Δούκισσα Νομικού που θα βραβεύσει τον Χρήστο Χολίδη (Τυχαίο; Δεν νομίζω!).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top