Δείτε την Angelina Jolie χωρίς μακιγιάζ και ξυπόλυτη!

Η φωτογράφησή της για τον οίκο Louis Vuitton

Δείτε την Angelina Jolie χωρίς μακιγιάζ και ξυπόλυτη!

Σε ένα από τα μέρη του κόσμου που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, την Καμπότζη, και πιο απλή από ποτέ φωτογραφήθηκε η Angelina Jolie για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton!

Όπως έχει γράψει ήδη το star.gr, η 35χρονη ηθοποιός πόζαρε για την καμπάνια «Core Values», όπως έχουν κάνει στο παρελθόν κι άλλοι επώνυμοι. Την φωτογράφηση έκανε η φημισμένη Annie Leibovitz, ενώ οι φήμες λένε πως η Angelina πήρε 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ντυμένη απλά, με δικά της ρούχα και μια από τις χαρακτηριστικές τσάντες του οίκου, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ξυπόλυτη, η σέξι σταρ απαθανατίστηκε πάνω σε μια παραδοσιακή ξύλινη βάρκα στον ποταμό Siem Reap της Καμπότζης. Τώρα θα μου πεις αν έχει ανάγκη από μακιγιάζ η Jolie, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

«Το κοινό δεν έχει συνηθίσει να βλέπει την Angelina σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Louis Vuitton, Pietro Beccari, ο οποίος διέψευσε ότι η ηθοποιός πήρε 10 εκατομμύρια και αρκέστηκε μόνο να δηλώσει πως ένα μέρος της αμοιβής πήγε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η Καμπότζη είναι κάτι ξεχωριστό για την Angelina, καθώς εκεί γεννήθηκε ο 9χρονος γιος της, Maddox, που υιοθέτησε το 2002, μετά τα γυρίσματα του «Tomb Raider».

Σημειώνουμε ότι, στο παρελθόν, για την καμπάνια «Core Values» έχουν επίσης φωτογραφηθεί οι Bono, Buzz Aldrin και Mikhail Gorbachev.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top