Δείτε την Καλομοίρα να μαγειρεύει και να τα κάνει... λίμπα!

Παραλίγο να βάλει φωτιά στην κουζίνα του «Πρωινό Mou»

Δείτε την Καλομοίρα να μαγειρεύει και να τα κάνει... λίμπα!

Να μας δείξει το πρωινό που φτιάχνει και τρώνε καθημερινά εκείνη και ο καλός της θέλησε η Καλομοίρα και μόνο που... φωτιά δεν έβαλε! Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Πρωινό Mou», φόρεσε την ποδίτσα και τα έκανε λίμπα, ενώ σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως δεν θέλει ακόμα να γίνει μητέρα.

Όπως είπε η 26χρονη τραγουδίστρια, με τον Γιώργο έχουν αποφασίσει να προσέχουν την διατροφή τους: έβαλε λοιπόν λάδι στο τηγάνι, έριξε μέσα μπέικον, αυγά, μερικά λαχανικά, τυρί και... τίγκα στο υγιεινό η ομελέτα.

«Κάνω όπως κάνουν στις εκπομπές που μαγειρεύουν. Μιλάω μόνη μου και εξηγώ τι φτιάχνω», είπε η Καλομοίρα και λίγο αργότερα άρχισε να τα κάνει... μπάχαλο: λαχανικά και τυρί έπεσαν στο δάπεδο, το μπέικον παραλίγο να γίνει κάρβουνο, τσόφλια της έπεσαν μέσα στα αυγά και καυτό λάδι πετάχτηκε στο χέρι της Φαίης Σκορδά!

Κι αν αυτά δεν σας είναι αρκετά, τότε να σας πούμε ότι η Καλομοίρα πήρε το καυτό τηγάνι και του έριξε νερό μέσα στο νεροχύτη! «Κλείσε την βρύση», φώναζαν οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που είδαν τον... όλεθρο να έρχεται καταπάνω τους, ενώ η τραγουδίστρια -με το γνωστό της νάζι- έψαχνε να βρει... από πού κλείνει το νερό! Από εκεί που το άνοιξες ήταν καλέ...

«Δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί. Θέλω να περάσουμε ένα χρόνο μαζί με τον Γιώργο οι δυο μας, να κάνουμε τα δικά μας. Δεν θέλω να σκέφτομαι το παιδί, γιατί τώρα δεν έχω παιδιά και σκέφτομαι τους γονείς μου... Λατρεύω τα παιδιά, αλλά έχει πολλή δουλειά. Εγώ βλέπω την ανιψιά μου και μετά από τρεις ώρες φωνάζω την αδερφή μου να έρθει να την πάρει», είπε η 26χρονη τραγουδίστρια και αποκάλυψε αυτό που την φοβίζει: «σκέφτομαι ότι μπορεί να πνιγούν με το φαγητό, ότι θα μου το κλέψει κάποιος και φοβάμαι και τον πόνο της γέννας» είπε.

Τέλος, η Καλομοίρα δήλωσε πως ο γάμος με τον Γιώργο την έκανε να τον ερωτευθεί περισσότερο, ενώ παραδέχθηκε πως τσακώνονται για «βλακείες και όχι σοβαρά πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top