Δείτε την Καλομοίρα και την Ζέτα να ανταλλάσσουν... συνταγές!

Γιατί η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά...

Δείτε την Καλομοίρα και την Ζέτα να ανταλλάσσουν... συνταγές!

Είναι γνωστό ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Πολλοί συνάδελφοί της, ηθοποιοί και παρουσιαστές έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στην ικανότητές της (και) στην κουζίνα, αλλά από τα χείλη της ίδιας σπανίως ακούμε κάτι για το θέμα. Η Καλομοίρα που εμφανίστηκε στον τελικό του Dancing with the Stars 2 ήταν η αφορμή που η παρουσιάστρια μίλησε και για συνταγές!

Με το που τελείωσε την εμφάνισή της και την παρουσίαση του νέου της κομματιού, η Καλομοίρα συνομίλησε με την Ζέτα, η οποία αρχικά την ρώτησε ποιο είναι αυτό που έχει αλλάξει μετά τον γάμο της: «Το πρώτο πράγμα που άλλαξε ήταν ότι άρχισα να φωνάζω την πεθερά μου… μητέρα. Κάτι που δεν το είχα ξανακάνει για καμία γυναίκα στο παρελθόν. Το άλλο που άλλαξε είναι ότι κάνω μεγάλη προσπάθεια να γίνω πιο… νοικοκυρά. Μαγειρεύω δηλαδή πολύ», είπε η Καλομοίρα και όπως ήταν φυσικό η Ζέτα δεν άντεξε να μην την ρωτήσει ποιο είναι το φαγητό που φτιάχνει πιο συχνά στον σύζυγό της.

«Εχω κάνει 25 φορές κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και θα συνεχίσω να το φτιάχνω μέχρι να το πετύχω. Ο Γιώργος μου λέει ότι δεν αντέχει άλλο κοτόπουλο, αλλά το προσπαθώ για να το κάνω τέλειο!», ήταν η απάντηση της νεαρής τραγουδίστριας.

«Θα σου πώ και εγώ μετά μερικά μυστικά. Δεν είναι δύσκολο πάντως, είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχεις!», απάντησε η Ζέτα, με εμφανή την άνεσή της με τα θέματα της κουζίνας.

Από την μία το Καλομοιράκι με το «καυτό» σορτσάκι και κορμί που μαρτυρά ότι ακολουθεί πιστά πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και από την άλλη η Ζέτα, πιο αδύνατη και λαμπερή από ποτέ, με την τουαλέτα από παγιέτες. Η εικόνα μόνο παραπλανητική που δεν ήταν. Κι όμως. Και οι δύο και δη η Ζέτα ως πιο… έμπειρη από την Καλομοίρα την καθησύχασε ως προς την… ευκολία της πιο συνηθισμένης ελληνικής συνταγής. Ότι το ξέρουμε το ξέρουμε πως μαγειρεύουν. Δεν μένει παρά να το δούμε και σαν… εικόνα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top