Κορινθίου: χωρίς «σπρώξιμο» δύσκολα πας στον τελικό ενός σόου

Η αποθέωση της σπόντας για «Just The 2 Of Us» και «Dancing»

Κορινθίου: χωρίς «σπρώξιμο» δύσκολα πας στον τελικό ενός σόου

«Σε κάθε παραγωγή ενός σόου υπάρχουν άνθρωποι που ίσως σπρώχνουν κάποιους άλλους λίγο παραπάνω, ώστε να φαίνονται και να προβάλλονται περισσότερο», δηλώνει η Μαρία Κορινθίου και η «καμπάνα» χτυπά -για ποιόν άλλον;- για το «Just The 2 Of Us» στο οποίο συμμετείχε και για το «Dancing With The Stars» από το οποίο δέχθηκε πρόταση!

Η ηθοποιός μιλά στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος» για την συμμετοχή της στο σόου τραγουδιού. Αν και δηλώνει πως δεν πιστεύει ότι αδικήθηκε επειδή αποχώρησε νωρίς, τονίζει πως δεν κέρδισε κάτι και δεν παραλείπει να πετάξει το «καρφάκι» της: «όταν μια παραγωγή θέλει, μπορεί κάποιους από τους συμμετέχοντες να τους "προσέξει" περισσότερο». Άραγε στο σόου του Mega, ποιοι ήταν αυτοί που προσέχτηκαν κατά την Μαρία; Ιδού η απορία!

Παράλληλα, η Μαρία αποκαλύπτει πως είχε αποδεχθεί την πρόταση για το «Dancing With The Stars», όμως, αποχώρησε περίπου μία εβδομάδα πριν βγει στις τηλεοράσεις μας εξαιτίας της ημέρας προβολής του. «Η ημέρα προβολής αρχικά θα ήταν η Δευτέρα. Είχα συμφωνήσει και ενημερώσει την παραγωγή ότι σε περίπτωση που η ημέρα προβολής ήταν Κυριακή, δεν θα μπορούσα να λάβω μέρος γιατί δεν ήθελα να είμαι απέναντι από τον Γιάννη που έκανε την "Παταγονία"», αναφέρει.

Όπως προσθέτει, δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να πάρει μέρος στο επόμενο «Dancing» -αν γίνει- καθώς έχει ήδη πάρει μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι που της άρεσε πολύ.

«Δεν μετανιώνω για καμία μου κίνηση γιατί καθετί το κάνω έπειτα από πολλή σκέψη», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός, η οποία τον χειμώνα θα υποδύεται την στριπτιζέζ σε σειρά κυπριακού καναλιού, ενώ ετοιμάζει ένα νέο επιχειρηματικό project σχετικά με την μόδα.

Δείτε και θυμηθείτε την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Just The 2 Of Us»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top