Με κοκορέτσια και βιολιά παντρεύτηκε η κόρη του Λαλιώτη

Δείτε τον παραδοσιακό της γάμο

Με κοκορέτσια και βιολιά παντρεύτηκε η κόρη του  Λαλιώτη

Με τη συνοδεία βιολιών και με παραδοσιακά τραγούδια ο Κώστας Λαλιώτης συνόδεψε τη μονάκριβή του κόρη στην εκκλησία! Η Νίκη Λαλιώτη παντρεύτηκε στα Άνω Δολιανά τον εκλεκτό της καρδιά της Γιάννη Ντεγιάννη.

Παραδοσιακά και λιτά τελέστηκε το μυστήριο στο ξωκλήσι του Αγιάννη το οποίο είναι στην κυριολεξία μέσα στο πράσινο. Η εκκλησία ήταν στολισμένη με φρέσκα λουλούδια μαζεμένα από τους αγρούς αφού η νύφη ήθελε να μοσχοβολάει όλος ο χώρος.Μία φορά παντρεύεται κανείς!

Όπως διαβάζουμε στο «Ciao» η συγκίνηση του Κώστα Λαλιώτη ήταν μεγάλη αφού δε σταμάτησε να καμαρώνει την κορούλα του η οποία έφτασε στην εκκλησία κρατώντας ένα μπουκέτο με αγριολούλουδα ενώ ο γαμπρός κρατούσε τις βέρες και το μονόπετρο.

Μετά το μυστήριο ξεκίνησε τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!Οι ταβέρνες της περιοχής είχαν ετοιμάσει κοκορέτσια, ψητά και διάφορα άλλα εδέσματα που συνηθίζουν να προσφέρουν στους γάμους.Οι γυναίκες του χωριού είχαν ετοιμάσει πίτες, παραδοσιακό ψωμί αλλά και διάφορα γλυκά όπως δίπλες και αμυγδαλωτά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top