«O Λάτσιος είναι sex symbol-ο Αρναούτογλου υποφέρει όλο το 24ωρο...»

Δείτε την σπόντα του Κωστόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη

«O Λάτσιος είναι sex symbol-ο Αρναούτογλου υποφέρει όλο το 24ωρο...»

Με πολλή μεγάλη δόση χιούμορ (όπως όλα άλλωστε τα πρόσωπα για τα οποία ρωτή��ηκε) μίλησε ο Αντώνης Κανάκης στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής Βράδυ προλόγισε το θέμα, λέγοντας πρόκειται να συζητήσουν για έναν κοινό γνωστό τους. Και άρχισε να απαριθμεί τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του κου Λάτσιου: «Γιάννης Λάτσιος: Είναι διευθυντής προγράμματος στον Ant1…Είναι το κεφάλι που χορεύει στο τρέϊλερ του Dancing with the Stars. Είναι ο τέταρτος τακα-τούκας στα διαφημιστικά σποτάκια με το παρεάκι σας που παίζετε ρακέτες…» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά ούτε ο Κανάκης, ούτε ο Γιάννης Σερβετάς που ήταν επίσης καλεσμένος μπορούσαν να καταλάβουν για ποιο πρόσωπο μιλούσε ο παρουσιαστής. Το… κατάλαβαν μόλις άκουσαν τον χαρακτηρισμό-κλειδί: «Είναι sex symbol».

«Τώρα μάλιστα! Τώρα κατάλαβα για ποιον μιλάς», του είπε γελώντας ο Κανάκης.

«Πως κλείδωσε ο Λάτσιος και έρχεται συνέχεια στην Θεσσαλονίκη;», ρώτησε αρχικά ο Κωστόπουλος.

«Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, αλλά οι συνθήκες δεν είχαν επιτρέψει κάτι τέτοιο», απάντησε ο Κανάκης, αλλά η ερώτηση συνεχίστηκε σε λίγο διαφορετική μορφή. Με αφορμή το διαζύγιο Λάτσιου-Μενεγάκη, ο κουμπάρος της Ελένης αναφέρθηκε στον κοινό φίλο Κανάκη-Κωστόπουλου, ρωτώντας εάν ο κος Λάτσιος κάνει παρέα με τους υπόλοιπους για να ανεβεί το… ηθικό του. «Με το που έμεινε σόλο άρχισε να ανεβαίνει Θεσσαλονίκη. Έρχεται για βοήθεια και ψυχολογική συμπαράσταση; Έρχεται για να δείτε εάν είναι καλά;», επέμεινε.

«Του δώσαμε τον χώρο και τον χρόνο που χρειαζόταν για να… καθίσει στον καναπέ μας, γιατί όπως ξέρεις, η ψυχοθεραπεία δίνει και παίρνει στην δικιά μας παρέα», είπε ο Mr Ράδιο Αρβύλα.

Εξίσου απολαυστικός ήταν και ο διάλογος που είχαν οι δύο άνδρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Έχετε κι άλλον κολλητό όμως στην παρέα», συνέχισε ο Κωστόπουλος.

«Αυτό δεν είναι παρέα, είναι group therapy. Ο Αρναούτογλου υποφέρει 24 ώρες το 24ωρο και χρειάζεται συνεχή… στήριξη!»

Δείτε το απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top