Στην Ελλάδα incognito και χωρίς τον Pique η Shakira!

Ποιο νησί επέλεξε και για ποιο λόγο;

Στην Ελλάδα incognito και χωρίς τον Pique η Shakira!
Μόνη και χωρίς τον Pique, έφτασε η Shakira στη Ρόδο. Η Λατίνα καλλονή, επισκέφτηκε το νησί για καθαρά επαγγελματικούς λόγους προκειμένου να τραγουδήσει για λογαριασμό γερμανικής ασφαλιστικής εταιρίας.

Με τη συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων και με θωρακισμένο τζιπ για τις μετακινήσεις της, η 32χρονη τραγουδίστρια έμεινε στη σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Φαληράκι.

Σύμφωνα με την «Espresso», τα πάντα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς στα συμβόλαια που υπεγράφησαν , υπήρχε ειδική ρήτρα η οποία απαγόρευε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση.

Το prive party ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ και η Shakira εμφανίστηκε γύρω στις 23:00 όπου τραγούδησε ενώπιον 300 καλεσμένων , κυρίως Γερμανών, με τη λίστα των καλεσμένων να περιλαμβάνει μόνο ονόματα VIP.

Για τις ανάγκες του show της Shakira, επιστρατεύτηκαν ειδικές ηχητικές εγκαταστάσεις που έφτασαν με κοντέινερ από την Αθήνα, αλλά και ειδική σκηνή στην οποία τραγούδησε και χόρεψε η Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Το ειδυλλιακό σκηνικό συμπλήρωναν δάδες που φώτιζαν την αμμουδιά, τεράστιες πιατέλες με θαλασσινά και άλλα εδέσματα, καθώς και πλωτός μπουφές μέσα στη θάλασσα.

Την επομένη της εκδήλωσης, η Shakira αναχώρησε και πάλι υπό άκρα μυστικότητα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top