Γιατί ο Σερβετάς έδωσε 50 ευρώ στον Κανάκη

Σκηνές απείρου κάλλους στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου

Γιατί ο Σερβετάς έδωσε 50 ευρώ στον Κανάκη

Πρώτη ανάρτηση: 10/06/2011, 00:41

Κατάληψη στο πλατό της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου έκαναν το βράδυ της Πέμπτης οι Ράδιο Αρβύλα.

Τον Κανάκη δεν τον είδαμε βέβαια να μπαίνει γιατί είχε προλάβει να «τρουπώσει» νωρίτερα, όπως λέει και ο πατριώτης του ο Βουτσάς, αλλά με το που έκανε την είσοδό του ο Γιάννης Σερβετάς άρχισε να λύνεται το μυστήριο.

Την ώρα λοιπόν που τα «Κόκκινα Χαλιά» έπαιζαν για πάρτι του το τραγούδι της υποδοχής η κάμερα ξαφνικά έδειξε ένα τρελό αγόρι να παίζει ντραμς. Ε, όπως καταλάβατε αυτός ήταν ο Α. Κανάκης, ο οποίος στη συνέχεια πήγε κοντά στον Κωστόπουλο για να πάρει τη θέση του ως καλεσμένος.

«Τι θα γίνει με αυτόν» ρώτησε ο Κωστόπουλος τον Σερβετά. «Τη μια το παίζει ντράμερ, την άλλη dj και την παράλλη παρουσιαστής».

Σε όλα αυτά βέβαια ο Κανάκης απάντησε με γέλια, αλλά βλέποντάς τον στην πολυθρόνα, ο Σερβετάς το πέταξε το υπονοούμενο: «Πως κάθεσαι έτσι ρε συ. Σαν τον Άνθιμο είσαι τώρα».

Σιγά - σιγά ��σπασε ο πάγος – λέμε τώρα- και η συζήτηση επεκτάθηκε και σε πιο προσωπικά και οικογενειακά θέματα με τον Α. Κανάκη να λέει ότι ζηλεύει τον φίλο του, τον Σερβετά, για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει και για το γεγονός ότι είναι πολύ αγαπημένος με την γυναίκα του.

Δεν άντεξε τις πολλές φιλοφρονήσεις ο Γ. Σερβετάς και έβγαλε ένα 50ευρω από την τσέπη του και το έδωσε στον επιστήθιο φίλο του για να τον ανταμείψει για τα καλά του λόγια.

Φαίνεται όμως ότι μάλλον κατοστάρικο περίμενε ο Κανάκης γι αυτό και στη συνέχεια άρχισε τις αποκαλύψεις, ότι ξέρει και γιατί η γυναίκα του Σερβετά τον αφήνει να μη φοράει βέρα. Ότι δηλαδή είχε ένα ατύχημα και οι γιατροί του έδειξαν στο νοσοκομείο μια ολόκληρη πτέρυγα με ασθενείς που είχαν ατυχήματα με βέρα.

«Πιάνει σε πόρτες η βέρα» έλεγε ο Κανάκης, «φονική η βέρα» συμπλήρωνε ο Σερβετάς, τάβλα στα γέλια ο Κωστόπουλος.

Εννοείται ότι οι Αρβύλες μίλησαν και για την τηλεόραση και για τους «Αγανακτισμένους», αλλά εκεί που έδωσαν πάλι ρέστα ήταν όταν ο Κωστόπουλος τους ρώτησε γιατί η Θεσσαλονίκη έχει τη φήμη της ερωτικής πόλης. «Ε, ναι» λέει ο Σερβετάς, «άμα ψάχνεις 3 ώρες για πάρκινγκ, έχεις πέσει σε 4.000 λακκούβες, ε μετά μόλις βγεις από το αυτοκίνητο δε θέλεις να τους π*δ*ξ**ς όλους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top