Καρύδη: «δε θέλω παιδιά στην καθημερινότητά μου»

«ο γάμος κάνει χειρότερη μια σχέση»

Καρύδη: «δε θέλω παιδιά στην καθημερινότητά μου»

«Ο γάμος όχι μόνο δε σώνει μία σχέση αλλά μπορεί να την κάνει και χειρότερη» υποστηρίζει η Σμαράγδα Καρύδη και συμπληρώνει «μου έχουν κάνει πρόταση γάμου στο παρελθόν, σε περίοδο όμως που η σχέση μου δεν ήταν και στα καλύτερά της. Η συζήτηση βέβαια δεν προχώρησε γιατί θεώρησα πως ήταν εντελώς άκαιρη».

Όπως λέει η ηθοποιός στο «ΟΚ» ο γάμος ως θεσμός είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει καθώς ποτέ δεν ήταν με ανθρώπους που επεδίωκαν να παντρευτούν. Και για τον ερχομό ενός παιδιού πάντως την ίδια άποψη εκφράζει «Δεν λαχταράω ένα παιδί. Δε μπο��ώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου με αυτό. Μου αρέσουν τα παιδιά τον φίλων μου αλλά στη δική μου καθημερινότητα δεν τα θέλω», διευκρινίζει.

Όχι δεν έχει πει μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στα επαγγελματικά της όταν κάτι δεν την εξέφραζε ενώ παραδέχεται πως στα ξεκινήματά της θεωρούσε πως η τηλεόραση ήταν κάτι πρόχειρο και φτηνό «Μετά ανακάλυψα πως έκανα λάθος» επισημαίνει.Η ίδια εξηγεί πως οι μισθοί που έπαιρνε κάποτε αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός αφού έχει ρίξει κατά πολύ το κασέ της.

Τέλος η ηθοποιός αναφέρεται και στην «κόντρα» που έχει προκύψει μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του Χρήστου Λούλη: « Πιστεύω πως ο Χρήστος Λούλης το μετάνιωσε και η Ζέτα δεν άξιζε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top