Κώστας Μαρτάκης: «μα... πού να βρω κοπέλα;»

«Είμαι ένας κοινός άνθρωπος με προβλήματα, έξοδα και δάνεια»

Κώστας Μαρτάκης: «μα... πού να βρω κοπέλα;»

Κορίτσια λυσάξτε: ο Κώστας Μαρτάκης είναι μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο και ψάχνει την μία που θα κάνει την καρδιά του να χτυπά! «Μα πού να βρω κοπέλα;», διερωτάται σε συνέντευξή του και τονίζει πως η χλιδή δεν έχει καμία σχέση με εκείνον, αφού είναι «ένας κοινός άνθρωπος, με τα προβλήματά του, τα δάνειά του, τα έξοδα που τρέχουν».

«Μακάρι να συναντήσω την γυναίκα των ονείρων μου και να την παντρευτώ αμέσως», λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Down Town», προσθέτοντας πως δεν έχει αποφασίσει αν η εκλεκτή της καρδιάς του θα έχει ή όχι σχέση με την showbiz. Ωστόσο, ο ελεύθερος χρόνος που έχει είναι περιορισμένος, κάτι το οποίο κάνει δύσκολη την ανεύρεση συντρόφου.

Όσο για την κατάλληλη; «Είμαι άνθρωπος που προσέχει την εμφάνιση, αλλά δεν μένω εκεί γιατί και το ωραίο στήθος και τα ωραία πόδια συνηθίζονται. Αν δεν είναι εσωτερικά όμορφη μια γυναίκα, δεν μπορεί να κρατήσει η σχέση», απαντά.

Αν, πάντως, είστε «κοινές θνητές» και δεν νομίζετε ότι έχετε ελπίδες με τον σέξι Μαρτάκη, τότε να σας ενημερώσουμε ότι ευχαρίστως θα έκανε σχέση με ένα από τα κορίτσια που τον επισκέπτονται στο καμαρίνι του! «Αν μου έκανε το κλικ γιατί όχι; Έχω βγει με τέτοια κορίτσια μερικές φορές άλλ��στε, αλλά δεν προχώρησε σε κάτι σοβαρό», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει ότι το μόνο που δεν αντέχει σε μια σχέση είναι η καταπίεση και η ζήλεια.

Προσφάτως έγινε λόγος για την σχέση του με την παρτενέρ του στο «Dancing With The Stars», Μαρία Αντιμισάρη. Ο Κώστας ξεκαθαρίζει πως η χορεύτρια έχει σχέση και εκείνος δεν «χώνεται» στα ζευγάρια, ενώ αποκαλύπτει πως ρώτησε τον σύντροφό της αν... του επιτρέπει να βγουν!

«Δεν είναι όλα αστραφτερά, με πισίνες και χλιδές», συνεχίζει ο Κώστας και ξεκαθαρίζει πως στην αρχή όλοι τον είχαν παρεξηγήσει. «Ο κόσμος κατάλαβε, ευτυχώς, πως όλο αυτό δεν ισχύει, πώς είναι φτιαχτό και δεν είμαι ψώνιο», προσθέτει.

Για εκείνον η οικογένεια είναι από τις πρώτες προτεραιότητες: «χαίρομαι που είναι διαρκώς δίπλα μου και δεν αισθάνομαι άσχημα που κάποιοι μπορεί να με λένε μαμμόθρεφτο. Αγαπάω πολύ τους γονείς μου, την αδερφή μου, τον αδερφό μου και, φυσικά, την επτά μηνών ανιψιά μου».

«Υπήρξαν πολλές σημαντικές στιγμές στη ζωή μου... Αυτή που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό είναι από τον γάμο της αδερφής μου, την οποία πάντρεψα εγώ. Τη στιγμή που τους περνούσα τις βέρες και ένας φίλος μας τα στέφανα, η αδερφή μου άρχισε να κλαίει γιατί ήταν πολύ συγκινημένη. Έσκυψα τότε, την φίλησα στον ώμο και την έπιασαν ακόμα περισσότερο τα κλάματα», εξομολογείται ο νεαρός τραγουδιστής.

Όσο για την πρόκρισή του στον τελικό του «Dancing» και το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο νικητής του σόου; «Χάσω κερδίσω, νομίζω πως έχω πολλούς λόγους να αισθάνομαι μέσα μου νικητής», επισημαίνει!

Δείτε την φωτογράφιση του Κώστα στο περιοδικό και έναν χορό του στο «Dancing»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top