Σοκ για την Jennifer Lopez: κλάπηκε το «ροζ» DVD της!

Τζάμπα έτρεχε στα δικαστήρια- φόβοι για διαρροή στο Ίντερνετ

Σοκ για την Jennifer Lopez: κλάπηκε το «ροζ» DVD της!

Κι εκεί που η Jennifer Lopez πήρε μια ανάσα ανακούφισης για την κασέτα που την δείχνει σε ερωτικές στιγμές, ήρθε ένα νέο σοκ: το «καυτό» υλικό κλάπηκε! Ως δια... μαγείας εξαφανίστηκε η κασέτα, που ο πρώην σύζυγος της JLo θέλει διακαώς να δημοσιοποιήσει.

Με τούτα και με εκείνα, η Jennifer βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ταινία ερωτικών περιπτύξεων με τον πρώην σύζυγό της, Ojani Noa, ο οποίος έχει λυσσάξει να δημοσιοποιήσει το υλικό. Ανόητος είναι να χάσει τέτοιο κελεπούρι; Για 15 λεπτά, η «Jenny from the block» εμφανίζεται τσίτσιδη! Οι δύο πλευρές τραβιούνται στα δικαστήρια, με αποκορύφωμα την πρόσφατη απόφαση η οποία μπλόκαρε προσωρινά την κυκλοφορία της ταινίας.

Λίγες ημέρες μετά την δικαστική απόφαση, η επίμαχη κασέτα εξαφανίστηκε κατά περίεργο τρόπο ... Το επίμαχο «ροζ» υλικό ήταν στα χέρια της νυν συντρόφου του Noa, Claudia Vasquez, η οποία κατηγόρησε για την κλοπή τον... συμπαραγωγό της εκπομπής στην οποία θα δημοσιευόταν η κασέτα, Ed Meyer!

Σύμφωνα με την ίδια, ο Meyer πήρε την κασέτα κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο σπίτι τους, καθώς είχε διαταχθεί να την ασφαλίσει σε θυρίδα τράπεζας, κλειδί της οποίας θα είχε ο δικηγόρος της Lopez, Jay Lavely.

Το πού είναι η κασέτα ακόμα το ψάχνουν τα εμπλεκόμενα μέρη και να δεις που τελικά θα την βρούμε -κατά πάσα πιθανότητα- προσεχώς στο... Ίντερνετ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top