Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργη Λαμπαθάκη!

Δείτε το ζευγάρι σε ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργη Λαμπαθάκη!

πρώτη ανάρτηση: 08-06-2011, 20:58

Μπορεί ο Γιώργης Λαμπαθάκης, ο σέξι αρχιτέκτονας του «Σπίτι Από Την Αρχή», να έχει κάψει πολλές καρδιές, ωστόσο, η δική του χτυπά μόνο για μία: για την Χριστίνα Οικονόμου με την οποία ο φακός τους «τσάκωσε» στην Μύκονο!

Στις ��ωτογραφίες που βλέπουμε στο περιοδικό «Hello», ο 32χρονος αρχιτέκτονας και η αγαπημένη του αράζουν, κάνουν μπάνιο, παίζουν ρακέτες, διαβάζουν περιοδικά και ανταλλάσουν χάδια στην παραλία του Ορνού, όπου δεν παρέλειψαν να γευματίσουν και σε γνωστό εστιατόριο δίπλα στο κύμα.

Ο Γιώργης επισκέπτεται το «νησί των ανέμων» από τότε που ήταν μαθητής Λυκείου, οπότε το περασμένο weekend βρήκε την τέλεια ευκαιρία για μια εκδρομούλα με την σύντροφό του.

Γαλάζιο μαγιό και ψάθινο καπελάκι έβαλε ο άνδρας της παρέας, ενώ η καλή του επέλεξε μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της αλλά και το τατουάζ που έχει χαμηλά στην περιοχή της λεκάνης.

Αφού έκανε το μπάνιο του, το ζευγάρι κάθισε στο εστιατόριο «Kuzina», όπου γευμάτισε για αρκετή ώρα και ο Γιώργης σχολίασε δεόντως -τι άλλο;- την αρχιτεκτονική και την διακόσμηση του. Στη συνέχεια, απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα και έκαναν μια τελευταία βουτιά, πριν γυρίσουν στο κατάλυμά τους.

Αν και ο Γιώργης δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά του, στο παρελθόν έχει παραδεχθεί πως δεν είναι single αλλά διατηρεί δεσμό εδώ και 3,5 χρόνια! Σύμφωνα, μάλιστα, με παλιότερο δημοσίευμα της «Espresso», η Χριστίνα ουδεμία σχέση έχει με την showbiz και εργάζεται σε μουσείο, ενώ σπάνια συνοδεύει τον σύντροφό της σε κοσμικές εμφανίσεις.

Δείτε το weekend του ζευγαριού στην Μύκονο και βίντεο με συνέντευξη του Γιώργη Λαμπαθάκη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top