Ποια είναι η Sara Shahi;

Γνωρίστε την καυτή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Star!

Ποια είναι η Sara Shahi;
Η Sarah Shahi είναι η «καυτή» πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Star «Life», η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 21:00, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η 31χρονη ηθοποιός, γεννήθηκε στο Τέξας από πατέρα Ιρανό και μητέρα Ισπανίδα. Το 2000, μετακόμισε στο Los Angeles και το 2004 πήρε τον πρώτο της ρόλο τον οποίο τότε δεν ήθελε αλλά σήμερα είναι περήφανη γι΄αυτόν.

Παρά τη σέξι και εντυπωσιακή της εμφάνιση, σπούδασε όπερα ενώ θεωρείται μια από τις πιο «καυτές» γυναίκες του Hollywood αφού το όνομα της φιγουράρει στις λίστες των περιοδικών με τις πιο «Hot γυναίκες» της showbiz.

Το 2009 έμεινε έγκυος από τον σύζυγο της Steve Howey και στις 8 Ιουλίου του ίδιου χρόνου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι με το όνομα William Wolf Howey.

Από Δευτέρα και κάθε μέρα πάντως, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαμβάνετε στις τηλεοπτικές σας οθόνες στο ρόλο της "Dani Reese".

Μιλώντας για τον ρόλο της, η 31χρονη σέξι ηθοποιός δήλωσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά –η Dani Reese-, «είναι ένα κακό κορίτσι. Είναι διασκεδαστικό να είσαι κακός».

Δείτε στο video μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξη της εκρηκτικής Sarah Shahi στο show του George Lopez, «Tonight».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top