Παναγιώτης Μπουγιούρης: Γιατί αποχώρησε από τα «Μυστικά της Εδέμ»;

«Ο κόσμος στην Κύπρο με αγαπά πάρα πολύ»

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από το πολύ επιτυχημένο σίριαλ «τα Μυστικά της Εδέμ», ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σπάει τη σιωπή του, παραδέχεται τα λάθη του και αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να φύγει από το σίριαλ.

«Ίσως η αποχώρηση μου από τη σειρά έγινε και λίγο βεβιασμένα. Ήταν πολλά πράγματα. Μετά από 2 χρόνια πολύ εντατικών γυρισμάτων, αισθάνθηκα πολύ κουρασμένος και πάνω εκεί ομολογώ ό��ι επηρεάστηκα και από άλλα πράγματα, τα οποία υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσα να ξεπεράσω», αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Life» του Skai.

Το μετάνιωσε όμως εκ των υστέρων; «δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν και θέμα ανάγκης. Αλλά από εκεί και πέρα έγιναν πολλά λάθη τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Κάποιες μικρές παρεξηγήσεις».

Βέβαια όσο ζει κανείς μαθαίνει, και αυτό ασπάζεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που όπως είπε πολλές φορές μερικά λάθη είναι καρμικά: «όταν κάνεις κάποια λάθη στη ζωή, πολλές φορές τα βλέπεις κι από πριν αλλά καμιά φορά είσαι αναγκασμένος να τα κάνεις».

Πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς τα γυρίσματα στο κυπριακό σίριαλ που συμμετείχε, ολοκληρώθηκαν. Από τη�� εμπειρία του αυτή, έχει μόνο καλές αναμνήσεις: «πέρασα πάρα πολύ καλά και δέθηκα πάρα πολύ με όλα τα παιδιά. Με τους συναδέλφους αλλά και τους τεχνικούς. Τολμώ να πω ότι είναι φίλοι μου και κατεβαίνω να τους δω».

Άλλωστε όπως αποκάλυψε, στην Κύπρο τον ήξεραν και τον αποδέχονταν πολύ πριν γίνει γνωστός στην Ελλάδα: «η σχέση μου με την Κύπρο είναι πολύ περίεργη. Γιατί πολύ πριν αποκτήσω αρκετή φήμη στην Ελλάδα, από τα πρώτα μου βήματα τύχαινα μεγάλου ενθουσιασμού στην Κύπρο, σε βαθμό που με παραξένευε. Εκεί πέρα ο κόσμος με αγαπά πάρα πολύ».

Όσο για το αν το διάστημα αυτό βρίσκεται σε σχέση; εκείνος δηλώνει «single»!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του γοητευτικού ηθοποιού…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top