Πόσα φορέματα άλλαξε η Κατερίνα Στικούδη στα playmate;

Κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση!

Πόσα φορέματα άλλαξε η Κατερίνα Στικούδη στα playmate;

Τρία φορέματα άλλαξε κατά την διάρκεια του διαγωνισμού για την ανάδειξη της playmate η Κατερίνα Στικούδη.

Στην έναρξη της βραδιάς, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με σούπερ «καυτό» μίνι, σε σομόν απόχρωση, με λεπτομέρεια από κρύσταλλα στον αριστερό ώμο και την κάτω δεξιά πλευρά του ρούχου, ενώ την τελική πινελιά στα άκρως καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της έδωσε η ποσότητα make- up που έβαλε στα πόδια. Nude πανύψηλες γόβες ήταν το αξεσουάρ με το οποίο συμπλήρωσε το ρούχο.

Θαλασσί και πολύ πολύ καλοκαιρινό ήταν το δεύτερο μακρύ αυτή τη φορά φόρεμά της, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τρία σημεία του κορμιού της. Στα σημεία μάλιστα αυτά υπήρχε και πάλι κέντημα με κρύσταλλα σε στρογγυλό σχήμα, ενώ η τουαλέτα είχε τιράντα μόνο από την μία πλευρά.

Μακριά και γεμάτη δαντέλα ήταν η τρίτη τουαλέτα της σε μωβ χρώμα, η οποία μπορεί να έδειχνε ότι το σώμα της ήταν γυμνό, ωστόσο η δημιουργία ήταν εξολοκλήρου φτιαγμένη από λεπτό ύφασμα στο χρώμα του δέρματος και πάνω σε αυτό ακριβώς ήταν ραμμένη και η δαντέλα. Το συγκεκριμένο ρούχο συνδυάστηκε με μαύρα παπούτσια.

Όλες ανεξαιρέτως οι δημιουργίες ήταν του Πάνου Ζήνα, ο οποίος επιμελήθηκε τις εμφανίσεις όλων των φιναλίστ. Το μακιγιάζ της ήταν σε παλ αποχρώσεις, ενώ και στις τρεις εμφανίσεις της, η παρουσιάστρια φρόντισε να αναδείξει τα μακριά μαλλιά της, με ένα «σπαστό» χτένισμα και χωρίς να τα πιάσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top