Δείτε τις playmate με... μπικουτί!!!

Τί έγινε στα παρασκήνια του διαγωνισμού;

Δείτε τις playmate με... μπικουτί!!!

«Φωτιά» πήραν τα σεσουάρ για τα μαλλιά λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη της playmate.

Οι 12 φιναλίστ αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών που επιμελήθηκαν τις κουπ τους, χρησιμοποιώντας βεβαίως όλα τα απαραίτητα υλικά: Λακ, τσιμπιδάκια, τσατσάρες και ούτω καθεξής.

Η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε την… φυσική ομορφιά των κοριτσιών, τα οποία εμφανίστηκαν εντελώς άβαφα, με ρόμπα και με μπικουτί, προκειμένου το αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής να είναι άρτιο. Πήγαιναν κι ερχόντουσαν τα… καροτσάκια με τα ρόλεϊ, τα οποία είχαν την τιμητική τους στα κεφάλια των φιναλίστ. Πώς άλλωστε θα πετύχαιναν την μπούκλα στο μαλλί; Χαλαρές και χαμογελαστές δεν δίστασαν να απαντήσουν σε ό,τι της ρωτούσαν, μόλις λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του διαγωνισμού.

Μάλιστα, μία από τις φιναλίστ ρωτήθηκε εάν έχει συγκεκριμένη γνώμη για την αξία των μαλλιών της. «Εχεις πολύ ωραία μαλλιά. Πόσο θεωρείς ότι στοιχίζουν τα μαλλιά σου;» της είπε ο ρεπόρτερ του Σταρ Γρηγόρης Μπάκας. «Πολλά… Μην σου πώ και… τρία χιλιάρικα…» απάντησε εκείνη!

Πέρασαν λοιπόν τα ρόλεϊ στα μαλλιά τα κορίτσια και περίμεναν να «πιάσουν» για να «δέσει» το μαλλί. Τι έκαναν μέχρι να τελειώσουν; Εγραφαν μηνύματα στο κινητό, συνομιλούσαν με τους κομμωτές τους, ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής φρόντισαν μέχρι και για το φαγητό τους, αφού στους διαδρόμους και τα καμαρίνια καταγράφηκε και… delivery!

Από μαλλί έσκιζαν πάντως οι playmate. 'Η καλύτερα ΚΑΙ από μαλλί έσκιζαν. Κάποιες, ωστόσο, που ήθελαν ένα ακόμη πιο πλούσιο αποτέλεσμα βοηθήθηκαν με τρέσες και extension, τα οποία τοποθετήθηκαν στο κεφάλι τους, χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι υπήρχε και ... extra μαλλί!

Δείτε τις υποψήφιες playmate με τα μπικουτί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top