Canalis-Clooney: είναι «μαζί» και… «βασιλεύουν»!

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού η Ιταλίδα καλλονή

Canalis-Clooney: είναι «μαζί» και… «βασιλεύουν»!
Τέλος στα σενάρια που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους έδωσε η Elisabetta Canalis. Η Ιταλίδα καλλονή, μιλώντας σε ιταλικό περιοδικό, διέψευσε τις φήμες και επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με τον γοητευτικό ηθοποιό:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτό το διάστημα. Εξαιτίας του άνδρα μου, το παραμύθι μας συνεχίζεται. Είμαστε ένα ζευγάρι που ποτέ δεν βαριέται», αποκάλυψε το σέξι μοντέλο-παρουσιάστρια.

Και συνέχισε, κατηγορώντας τα ξένα tabloids ότι μέσω ψεύτικων συνεντεύξεων, δίνουν μια αναληθή εικόνα τ��σο για εκείνη όσο και για τον αγαπημένο της:

«Όποτε βλέπω την φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό, ξέρω τι έχουν γράψει. Λένε όλοι ότι περνάω την ώρα μου οργανώνοντας parties και ότι ο φίλος μου δεν θέλει να με παντρευτεί και να είναι άλλο πια μαζί μου. Ο George, δεν έχει δώσει ΚΑΜΙΑ συνέντευξη για την προσωπική του ζωή από το 1999! Ο,τι διαβάζετε, είναι απλά ένα αναμάσημα όσων έχουν γραφτεί παλαιότερα».

Όσο για το αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον γόη του Χόλυγουντ; «πιστεύω πολύ στο γάμο. Στο μέλλον, σκοπεύω να παντρευτώ, αλλά προς το παρόν είμαι και έτσι ευτυχισμένη».

Το μητρικό της καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει ακόμα, αλλά ως παραδοσιακή ιταλίδα που είναι, ακούει τις συμβουλές της μητέρας της η οποία συνηθίζει να της λέει ότι «όταν αυτό συμβεί θα το καταλάβεις γιατί θα μοιάζει με φωτεινή αστραπή».

Μάλιστα δίνει και το δικό της μήνυμα κατά των προτύπων που προβάλλουν τα περιοδικά με τα πολύ αδύνατα και αποστεωμένα μοντέλα: «όταν βλέπω αυτά τα πολύ αδύνατα μοντέλα στα περιοδικά, σκέφτομαι ποια είναι τ΄αποτελέσματα που μπορεί να έχουν σε ανασφαλή άτομα.Γι΄αυτό και λέω στα κορίτσια: "ξεχάστε αυτά που βλέπετε στα περιοδικά. Αυτός είναι ένας κόσμος ψεύτικος, που δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Βγείτε έξω και θα δείτε ότι στους άντρες αρέσουν οι αληθινές γυναίκες με πιασίματα!"»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top