Τι κοινό έχουν Kate, Pippa και Carole Middleton;

Εκτός του ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια!

Τι κοινό έχουν Kate, Pippa και Carole Middleton;
Το απαύγασμα της κομψότητας είναι η οικογένεια Middleton.Catherine, Pippa και Carole Middleton, δηλαδή μαμά και κόρες, επέλεξαν ακριβώς το ίδιο παπούτσι για να κάνουν δυο διαφορετικές εμφανίσεις!

Την αρχή έκανε η Δούκισσα του Cambridge, που εμφανίστηκε σε αγώνες ιπποδρομίας στο Epsom, με σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια. Η σύζυγος του William, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις φορώντας άσπρο σακάκι, άσπρη φούστα και nude χαμηλοτάκουνες γόβες οι οποίες τόνιζαν τα καλλίγραμμα πόδια της.
Δυο μέρες αργότερα, Pippa και Carole Middleton (η αδερφή και η μαμά της Catherine αντίστοιχα), εμφανίστηκαν σε beach party στο ξενοδοχείο Goring, αφού όπως σας γράψαμε και από το star.gr, ήταν καλεσμένες στα εγκαίνια του beach bar του ξενοδοχείου, από τον ιδιοκτήτη ο οποίος είναι και πολύ καλός τους φίλος.

Και οι δυο τους, φορούσαν σχεδόν πανομοιότυπο παπούτσι με την Catherine Middleton, για να μην σας πούμε ακριβώς το ίδιο! Σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας, οι δυο αδερφές Kate και Pippa, πρέπει λογικά να επέλεξαν ζευγάρι του σχεδιαστή Jimmy Choo, η τιμή του οποίου ξεπερνά τις 400 λίρες.

Η μαμά Carole από την άλλη, διάλεξε παπούτσι του LK Bennett. Και οι τρεις πάντως, προτίμησαν το τακούνι τους να μην είναι ιδιαίτερα ψηλό μιας και διαθέτουν από φυσικού τους ψηλόλιγνη σιλουέτα με μακριά αδύνατα πόδια.


Δείτε στο video την Catherine Middleton στις Ιπποδρομίες του Εpsom...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top