Σε ρόλο «Ρωμαίου και Ιουλιέτας» Leonardo Di Caprio και Blake Lively

Ρομαντικό ταξιδάκι στη Βερόνα για το ζεύγος

Σε ρόλο «Ρωμαίου και Ιουλιέτας» Leonardo Di Caprio και Blake Lively
Τον έρωτα τους ζουν το τελευταίο διάστημα Leonardo Di Caprio και Blake Lively, που έχουν πάρει σβάρνα τους ρομαντικούς προορισμούς. Μετά τις Κάνν��ς το Μονακό και το Πορτοφίνο, το ζευγάρι εθεάθη στη Βερόνα, στην πόλη του… «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας»!

Τυχαίο; καθόλου αφού οι fans του Di Caprio θα θυμάστε πολύ καλά ότι το 1996 είχε ενσαρκώσει τον «Ρωμαίο» στην ταινία του Baz Luhrmann «Romeo and Juliet».
Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Di Cpario ξαναγυρνά στα παλιά του «λημέρια» αυτή τη φορά όμως, με άλλη «πρωταγωνίστρια»!

Οι δυο ηθοποιοί που δείχνουν πολύ ερωτευμένοι, δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το διάσημο μπαλκόνι στο «σπίτι της Ιουλιέτας» ή αλλιώς «Dell Capellο», το οποίο φαίνεται να ενέπνευσε τον Shakespeare για να γράψει την ιστορία των Καπουλέτων.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, το ζευγαράκι χάρηκε και με το παραπάνω την περιήγηση του στα αξιοθέατα της Βερόνα, με την 24χρονη ηθοποιό να βγάζει συνεχώς φωτογραφίες.
Μάλιστα ως ηθοποιοί που είναι και οι δυο, δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφθούν το αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο, με τον Di Caprio να «ερμηνεύει» και την Blake από κάτω να τον απαθανατίζει γελώντας με το κινητό της.

Τώρα αν έγραψαν το όνομα τους στον τοίχο της αυλής του «Dell Capello» και αν άγγιξαν τα στήθη του αγάλματος της Ιουλιέτας για καλή τύχη, δεν το ξέρουμε.

Αυτό που φαίνεται όμως είναι ότι πέρασαν καλά και η νεαρή ηθοποιός ξεχάστηκε από το σκάνδαλο που έσκασε με τις ολόγυμνες φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, οι οποίες και κάνουν το γύρο του κόσμου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top