«Ποιος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης;»

Ο Θύμιος Καρακατσάνης «έξω απ’τα δόντια»

«Ποιος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης;»

Στα 71 του χρόνια, ο Θύμιος Καρακατσάνης είναι πιο επίκαιρος και καυστικός από ποτέ. Φέτος, συμπληρώνει 50 χρόνια στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Και αποκαλύπτει ποιους θεωρεί άξιους συνεχιστές του καλλιτεχνικού στερεώματος. «Στην τύχη αναφέρω τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιάννη Μπέζο…» λέει χαρακτηριστικά. Όταν τον ρωτούν εάν μέσα στα πρόσωπα αυτά συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Καπουτζίδης, αναρωτιέται: «Ποιος είναι αυτός; Αυτό το άτομο που μου λέτε δεν το παρακολουθώ. Μπορεί κάποτε να μου πείτε αυτός ήταν ο Καπουτζίδης και να σας πώ α, είχατε δίκιο. Τώρα δεν ξέρω».

Ο Θύμιος Καρακατσάνης μιλά για τον καλό του φίλο Λάκη Λαζόπουλο. «Ο Λάκης δεν είναι κατεστημένο. Είναι αυτοδύναμος. Έχει μια ισχυρή ματιά και μπορεί να αναλύει καταστάσεις και γεγονότα, δείχνει το πώς είμαστε και το πώς θα έπρεπε να είμαστε. Τον εμπιστεύομαι πολύ. Τον έχω υποστηρίξει και στην δικαιοσύνη με μια κυρία (σ.σ. Εφη Σαρρή) που του ζητούσε τα κέρατά της. Δεν την ξέρω την κυρία, αλλά αν λείψει η σάτιρα από την χώρα που γεννήθηκε, τότε η χώρα είναι για πέταμα».

Η γνώμη του για τα ψυχαγωγικά προγράμματα: «Δεν τα έχω δει όλα και ίσως να αδικώ μερικούς, αλλά κάποτε που παρακολουθούσα τα πρωινά προγράμματα, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται: Αν εξακολουθήσω να τα βλέπω, ή θα πρέπει να πιάσω θέση στο ψυχιατρείο ή θα πρέπει, το δίχως άλλο, να γίνω μανάβης. Δεν με ενδιαφέρουν και δεν πάω όταν με καλούν. Να πάω να κάνω τι; Να τραγουδήσω; Τι είμαι; Η Μπέμπα Κούλα; Στις εκπομπές θέλουν να «τραγουδάς» ιδεολογικά ή κανονικά. Εγώ δεν τα κάνω αυτά». Οσο για το εάν του λείπει; «Μου λείπει αλλά δεν φταίω. Η τηλεόραση με κάνει να μου λείπει. Οσο για τις προτάσεις, κάποτε υπήρχαν, αλλά ήταν ανώδυνες και δεν τις δεχόμουν ούτως ή άλλως. Τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος της τηλεόρασης που θα μου έκανε πρόταση, γιατί δεν είμαι στα χούγια τους και στις επιδιώξεις τους. Αυτοί θέλουν να κάνουν ένα προϊόν που να το ονομάσουν πολιτιστικό αλλά ουσιαστικά να είναι προσοδοφόρο».

Ο κορυφαίος κωμικός αποκαλύπτει την θέση του για τους ομοφυλόφιλους. «Δεν με ενδιαφέρει πώς ζει ο καθένας. Είναι δικαίωμά του. Με ενδιαφέρει να μην είναι συντεχνία, να μην παρασύρει την κοινωνία σ’ένα λάθος δρόμο. Έχω γνωρίσει ομοφυλόφιλους που τους θαυμάζω κι έχω πει πολλές φορές Μακάρι όλοι οι Έλληνες να ήταν έτσι! Δεν έχω ταμπού. Αν αφορά την ιδιωτική ζωή κάποιου, δεν έχω άποψη. Όταν πρόκειται για την δημόσια ζωή του, τότε ναι, έχω. Στην τηλεόραση γεμίσαμε ντιζέζ. Τα μισά αγοράκια μιλάνε σαν την ξαδέρφη μου. Κι αν η ξαδέρφη μου ήταν έξυπνη και έλεγε σημαντικά πράγματα, θα το έτρωγα! Αλλά αν είναι ηλίθια, για ποιο λόγο να το φάω;»

Με μοναδικό χιούμορ ,τέλος, απαντά και για το θέμα της κόντρας του με τον Σταμάτη Σπανουδάκη: «Είναι να απορεί κανείς πώς ενώ είναι τόσο ταλαντούχος είναι μπεδρεμένος με την θρησκεία. Εκεί είναι η αντίθεσή μου γιατί κατά τα άλλα τον εκτιμώ. Εχει πει πως είναι διάμεσος γιατί την μουσική του την γράφει ο Κύριος. Και είπα κι εγώ πως θέλω τα ποσοστά μου γιατί εμένα ο Κύριος είναι ξάδερφός μου. Αδικο έχω;» (Πηγή: People)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top