Παίξε και εσύ στα videos του Michael Jackson

Μάθε τα πάντα για το «Behind The Mask»

Την ευκαιρία να γίνει μέρος των video του Michael Jackson το Estate του Michael Jackson και η Sony Music έδωσε σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να γίνει μέρος των videos του τραγουδιστή με το The Behind the Mask Project. δίνουν στο κοινό το ίδρυμα του τραγουδιστή και η SonyMusic!

Mέσω του «Behind The MasΚ» Άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου που αγαπούν την μουσική του Michael Jacksonανέβασαν και υπέβαλαν την δική τους μοναδική εμφάνιση για να συμμετάσχουν στο video.

Με την είσοδο στο site, οι χρήστες διάλεγαν μια κίνηση όπως να παίξουν ένα όργανο, να τραγουδήσουν ένα στίχο, να συμπεριφερθο��ν σαν να τραγουδάνε μπροστά σε κόσμο ή να κάνουν κάποιες από τις κλασσικές χορευτικές κινήσεις τους.

Το τραγούδι “Behind The Mask” είχε κερδίσει κοινό και κριτικούς από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το MICHAEL – μια μοναδική συλλογή από τραγούδια που ολοκληρώθηκαν μετά τον θάνατό του Michael Jackson.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top