Φώτης Σεργουλόπουλος: «αν περπατήσω με τον σύντροφό μου θα με σκοτώσετε»

Ποιόν κατηγόρησε για υποκρισία απέναντι στους gay;

Φώτης Σεργουλόπουλος: «αν περπατήσω με τον σύντροφό μου θα με σκοτώσετε»

«Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο που εκφράζεται. Δεν θα μου πει κανένας πώς θα έπρεπε να εκφραστώ», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις σεξουαλικές επιλογές του.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να παραδεχθεί για ακόμα μία φορά ότι είναι gay και πρόσθεσε γελώντας: «λες και δεν το είχατε υποψιαστεί! Πέσατε από τα σύννεφα»!

«Υπάρχει μεγάλη υποκρισία... Για τον καθένα το τι θα πει για τον εαυτό του και τι όχι είναι δική του υπόθεση πόσο θα κρυφτεί ή πόσο δεν θα κρυφτεί, το αν θα ζει μια ελεύθερη ζωή ή μέσα στο ψέμα. Εγώ επιλέγω αυτόν τον τρόπο και δεν μου τον επιβάλλει κανένας», είπε ο Φώτης.

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι καθημερινά βλέπουμε ομοφυλόφιλους. «Στην τηλεόραση καθημερινά βλέπουμε ανθρώπους που είναι έκδηλα ομοφυλόφιλοι. Πάρα πολλοί διασκεδάζουμε μ’ αυτούς, γελάμε με τις ατάκες τους... όμως, αν ένας από αυτούς βγει και μιλήσει για την προσωπική του ζωή, όλοι σοκάρεστε. Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω! Ή δέχεσαι έναν άνθρωπο ή δεν τον δέχεσαι. Εγώ ξέρω ότι αν δω μια γυναίκα με το σύζυγό της να περπατάνε, είναι φυσιολογικό. Αν με δείτε εμένα με τον σύντροφό μου να περπατάμε χέρι χέρι, θα με σκοτώσετε! Αυτό είναι το λιγότερο που θα μου κάνετε», ανέφερε.

Λέγοντας ξανά και ξανά πως υπάρχει υποκρισία και δεν χρειάζεται, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της κοινωνίας απέναντι στους ομοφυλόφιλους. «Το πιο ρατσιστικό πράγμα είναι που αφαιρεί η κοινωνία το δικαίωμα στους ανθρώπους να εκφράζουν την αγάπη τους δημοσίως! Ας μου εξηγήσει ένας άνθρωπος γιατί δεν μπορώ εγώ να το κάνω αυτό. Γιατί ενοχλείστε όταν ένας άνθρωπος εκφράζεται με τρυφερότητα στον διπλανό του; Όποιος και να 'ναι αυτός. Έχω δικαιώματα γιατί πληρώνω φόρους, εργάζομαι για την κοινωνία, ψηφίζω, είμαι μέλος της κοινωνίας κι έχω δικαιώματα και απαιτήσεις από την κοινωνία. Θέλω να με σέβεται όπως τη σέβομαι κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «δυστυχώς, όμως, έχουμε ακόμα δρόμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top