Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: στο εξωτερικό για διακοπές

Που την «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός;

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: στο εξωτερικό για διακοπές
«Αυτοκόλλητοι» έχουν γίνει πλέον ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την Ζέτα Μακρυπούλια. Το ζευγάρι, εδώ και αρκετό καιρό μένει στο σπίτι του τραγουδιστή στη Βούλα προκειμένου να περνάνε περισσότερες και ποιοτικές ώρες μαζί, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο είναι πολλές.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «ΟΚ», ο φακός συνέλαβε την ηθοποιό έξω από το σπίτι του καλού της μιας και οι δυο τους είναι σαν παντρεμένοι.
Τώρα μάλιστα που τελειώνουν και τα live του «Dancing», το ζευγάρι ετοιμάζει ερωτική απόδραση στο εξωτερικό προκειμένου να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να χαρούν ο ένας τον άλλον.

Οι δυο τους θα επιλέξουν κάποιον ρομαντικό προορισμό αν και σκοπός τους είναι να μην γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους.
Όπως αποκάλυψε καλός φίλος της ηθοποιού, «η Ζέτα θέλει να αφιερώσει ακόμα περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο της αυτό το καλοκαίρι». Αμοιβαία τα αισθήματα και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος «θέλει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του η Ζέτα».

«Δεν αντέχουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Κάθε μέρα που περνάει, η αγάπη τους γίνεται πιο δυνατή».Μ΄αυτά και μ΄αυτά, δεν θα είναι διόλου παράξενο αν Μιχάλης και Ζέτα επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στο 2012, ειδικά αν η Ζέτα μείνει και έγκυος.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top