ΔΕΙΤΕ: την κοιλίτσα της Πέγκυς Ζήνα!-Μπήκε στον 6ο μήνα

Ρομαντικό ταξιδάκι στον Αργοσαρωνικό με τον Γιώργο Λύρα

ΔΕΙΤΕ: την κοιλίτσα της Πέγκυς Ζήνα!-Μπήκε στον 6ο μήνα
Την είχαμε δει τελευταία φορά πριν περίπου δυο μήνες στο «Greek Idol», να τραγουδά με την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα και να ανακοινώνει για πρώτη φορά επίσημα την εγκυμοσύνη της αλλά και το «διάλειμμα» της από τα καλλιτεχνικά πράγματα.

Δυο μήνες μετά και με εμφανή την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα, η Πέγκυ Ζήνα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Hello», ζει την κάθε στιγμή αυτού που της συμβαίνει.
Το μόνο που την ενδιαφέρει άλλωστε είναι να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Λύρα, με τον οποίο είναι «μαζί» από το 1996 και παντρεμένοι από το 2007.

Αυτός είναι και ο λόγος, που θα αργήσουμε ακόμα να τη δούμε να επιστρέφει στην ενεργό δράση, η οποία έχει υπολογιστεί κάπου μέσα στο 2012.
Προς το παρόν, η Πέγκυ Ζήνα απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλοκαιράκι, «παρέα» με το σύντροφο της ζωής της.

Το ζευγάρι με το σκάφος του, συνηθίζει τους καλοκαιρινούς μήνες να «οργώνει» τα νησιά, και ιδιαίτερα αυτά του Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Σπέτσες), στα οποία το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία.
Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους (που είναι την Παρασκευή), στις Σπέτσες αφού το καλοκαιρινό πρόγραμμα διακοπών τους έχει ήδη ξεκινήσει.

Από Σεπτέμβριο, το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό της πρώτης του κορούλας, νονός της οποίας θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης!

Και το όνομα αυτής; «Ηλέκτρα»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top