«Ο γάμος ήταν προσωπική μου αποτυχία»

Ολο το παρασκήνιο ενός πολύκροτου διαζυγίου

«Ο γάμος ήταν προσωπική μου αποτυχία»

Αγνώριστη, με ξανθό σγουρό μαλλί και σε μια εντελώς διαφορετική πλέον φάση της ζωής της, η Δήμητρα Αιγινίτη μίλησε για τον χωρισμό της από τον Αντώνη Σρόϊτερ.

«Βίωνα τον χωρισμό μέσα στην σχέση μου. Συνεπώς, το διαφορετικό ήταν απλά ότι μετακόμισα και άλλαξα το status μου facebook από married σε single. Όταν ζεις μια κατάσταση και είσαι μέσα στην σχέση, είσαι τυφλός. ‘Η δεν βλέπεις, ή αρνείσαι να δεις. Και εγώ εντάσσομαι σε μια από τις δύο κατηγορίες. Δεν ξέρω σε ποια, αλλά σίγουρα, ένα από τα δύο μου συνέβαινε», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια χαρακτήρισε τον γάμο της προσωπική της αποτυχία, μετά από την οποία ξεκαθάρισε ποιοι ήταν οι πραγματικοί της φίλοι και ποιοι όχι. Οσο για την πραγματική αιτία του χωρισμού της; «Την πραγματική αιτία δεν θα την μάθει ποτέ κανείς. Ούτε σε 20 χρόνια…» , ανέφερε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι από τον χώρο που έμενε μαζί με τον πρώην σύζυγό της δεν πήρε απολύτως τίποτα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της μητρότητας η Δήμητρα Αιγινίτη ανέφερε ότι κάποια στιγμή, μετά τον γάμο της, της «χτύπησε» το καμπανάκι, αλλά της… «έφυγε». «Δεν μας βγήκε και δεν δούλεψε όλη η κατάσταση… τι να κάνουμε… Σε κάθε περίπτωση, όμως, εάν δω ότι τα χρόνια περνάνε και δεν έχω βρει κάποιο σύντροφο, δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνω single mother. Πιστεύω όμως ότι θα βρω κάποια στιγμή και εγώ έναν άντρα με τον οποίο να μπορέσω να δημιουργήσω οικογένεια», συμπλήρωσε.

Τέλος, απάντησε στις φήμες που την θέλουν σε κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά, μετά την απομάκρυνσή της από την εκπομπή Δέστε τους. «Απλά έγινε μια επιλογή για να αλλάξει η ομάδα και το concept της εκπομπής. Εγώ μέσα σε αυτό το conceptλοιπόν δεν ταίριαζα. Μιλάω με τον Νότη Χριστοδούλου. Με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά δεν έχει τύχει να επικοινωνήσουμε».

Δείτε την αποκλειστική της συνέντευξη στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top