Πρόβα νυφικού για Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ολυμπία Χοψονίδου

Έρχονται ακόμα δύο «λαμπεροί» γάμοι

Πρόβα νυφικού για  Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ολυμπία Χοψονίδου

Κάποιες κάνουν πρόβα για το μαγιό που θα φορέσουν στην παραλία και κάποιες άλλες για το νυφικό που θα βάλουν στην εκκλησία. Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που παντρεύεται στις 25 Ιουνίου και την Ολυμπία Χοψονίδου που θα βάλει βέρα στο δεξί μια μέρα πριν.

Λίγες μέρες πριν από το γάμο η παρουσιάστρια του Alter δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της:«δεν έχω συνειδητοποιήσει πως η νύφη είναι εγώ. Νομίζω πως βοηθάω την αδερφή μου ή κάποια φίλη μου. Αν και είμαι παραδοσιακή δεν πρόκειται να τον στήσω καθόλου στην εκκλησία» δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Ούτε το πόδι του Θέμη Σοφού δε σκοπεύει να πατήσει αφού είναι ο άνθρωπος που τη στήριξε πολύ και τον εκτιμά απεριόριστα «Ούτε για πλάκα δε θα το κάνω» τόνισε.

Πρόβα νυφικού κάνει και η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία θα παντρευτεί στις 24 Ιουνίου με το Βασίλη Σπανούλη. Αυτή βέβαια δε θα τη δούμε νυφούλα αφού ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η είσοδος θα απαγορεύεται σε όσους δεν έχουν πρόσκληση.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr το ζευγάρι θα κάνει θρησκευτικό του γάμο στο κτήμα Νασιουτζικ όπου θα ακολουθήσει δεξίωση.

Μάλιστα ανάμεσα στα παιδάκια που θα συνοδέψουν τη νύφη θα είναι και ο γιος της, Θανάσης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top