Κατερίνα Παπουτσάκη: από πάνω καλοκαίρι και από κάτω... χειμώνας

Τι ετοιμάζει η ηθοποιός και πού «κολλάει» η Μαρινέλλα;

Κατερίνα Παπουτσάκη: από πάνω καλοκαίρι και από κάτω... χειμώνας

Κατερίνα Παπουτσάκη παντός καιρού είδαμε σήμερα το πρωί στην Ελένη Μενεγάκη: με σορτάκι και Tshirt εμφανίστηκε η ηθοποιός, μόνο που τα συνδύασε με καστόρινο μποτάκι! Κατά τα άλλα, η Κατερίνα μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, μεταξύ των οποίων και η συνεργασία της με την Μαρινέλλα.

Να δεις που η Κατερίνα αγανάκτησε με τον καιρό, που τις τελευταίες μέρες ενώ έχει ήλιο και ζέστη το «γυρνάει» σε μπόρες. Να σκάσει το κορίτσι; Όχι βέβαια! Έβαλε «καυτό» τζιν σορτσάκι και λευκό κοντομάνικο, διακοσμημένο με... καρπούζια! Τι πιο καλοκαιρινό;

Αυτό που έβγαζε μάτι, πάντως, ήταν το παπουτσάκι της Παπουτσάκη: καστόρινο μποτάκι - πλατφόρμα με κορδόνια παρακαλώ! Πού κόλλαγε με το υπόλοιπο καλοκαιρινό look; Πουθενά! Σε περίπτωση μπόρας, όμως, τα ποδαράκια της θα έμεναν στεγνά...

Το καλοκαίρι θα βρει την Κατερίνα στο σανίδι και, μάλιστα, στο πλευρό της μεγάλη κυρίας του λαϊκού τραγουδιού, αφού θα συμμετάσχει στο «Μαρινέλλα, το μιούζικαλ». «Με πήρε τηλέφωνο ο βοηθός του Σταμάτη Φασουλή. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί του και είναι πολύ σπουδαία συγκυρία για μένα, γιατί γνωρίζω ανθρώπους που δεν γνώριζα. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω σε κάτι που έχει σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Σήμερα θα γίνει και η γνωριμία μου με την Μαρινέλλα, μόλις φύγω από εδώ. Την θαυμάζω απεριόριστα και ανυπομονώ», είπε η ηθοποιός.

«Υπάρχει μια πολύ άσχημη κατάσταση. Να μη συζητήσω καλύτερα και την κατάσταση στην τηλεόραση, που είναι ανύπαρκτη ή τις αμοιβές που προτείνονται σε αυτή που είναι ανύπαρκτες επίσης. Στο θέατρο πάντα ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά τώρα είναι πολύ χειρότερα», συνέχισε η Κατερίνα, που αποκάλυψε ότι θα παίξει επίσης στην ταινία «Λάρισα Εμπιστευτικό» και την παράσταση «Δούλες» του Ζενέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top