Δεκάδες χιλιάδες ευρώ κόστιζε η κορόνα της Ζέτας!

Ένας μικρός θησαυρός στο κεφάλι της παρουσιάστριας

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ κόστιζε η κορόνα της Ζέτας!
Όλοι θυμάστε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια αλά "Barbie Πριγκίπισσα" στο live του «Dancing with the Stars».

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε με μια μακριά μπλε τουαλέτα, αλλά αυτό που έκανε τη ��ιαφορά ήταν η μικροσκοπική κορόνα και το εντυπωσιακό περιδέραιο που φορούσε στο λαιμό της.

Πόσο κόστιζε αυτή της η εμφάνιση; Μια ολόκληρη περιουσία σύμφωνα με την «Espresso», αφού η κορόνα που φορούσε στο κεφάλι της μπορεί να ήταν μικρή στο μέγεθος, αλλά η αξία της έφτανε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Μάλιστα δεν ήταν μια οποιαδήποτε κορόνα, αλλά φτιάχτηκε ειδικά για να την φορέσει η παρουσιάστρια στο live: «είναι μια κορόνα που καταλήγει σε τρία μεγάλα πουάρ μπριγιάν» αποκάλυψε ο Χρήστος Δανελιάν, και ιδιοκτήτης του οίκου διαμαντιών “Danelian”.

Όσο για το εντυπωσιακό περιδέραιο που κοσμούσε το λαιμό της; «ήταν και αυτό μοναδικό κομμάτι. Αποτελείται από μπριγιάν που καταλήγουν σε ένα δάκρυ. Και τα δυο κοσμήματα είναι μοναδικά κομμάτια και δεν έχουν φορεθεί από καμία», δήλωσε ο γνωστός κοσμηματοπώλης.

Ήταν τέτοια μάλιστα η αξία των κοσμημάτων, που επιστρατεύτηκε ολόκληρη αποστολή με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μεταφερθούν στο studio.

Εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση πάντως, αναμένεται να κάνει η παρουσιάστρια και στον τελικό του «Dancing», παρόλο που τόσο η ίδια όσο και οι στιλίστες της την κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό προς το παρόν…

Κάντε κλικ στο video και θυμηθείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στο live της Κυριακής…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top