Πασίγνωστοι ηθοποιοί αλληλοχουφτώθηκαν δημόσια!

Hardcore θέαμα σε κοινή θέα

Πασίγνωστοι ηθοποιοί αλληλοχουφτώθηκαν δημόσια!
Μια… πολύ «δυνατή» στιγμή χάρισαν στο κοινό των βραβείων MTV, ο Justin Timberlake και η Mila Kunis.

Η πανέμορφη ηθοποιός (την θυμάστε όλοι ως συμπρωταγωνίστρια της Natalie Portman στον «Μαύρο Κύκνο»), και ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ανέβηκαν στη σκηνή μαζί, προκειμένου να απονείμουν το βραβείο της «Καλύτερης Αντρικής Ερμηνείας».

Αυτό που ακολούθησε, λίγοι το φαντάζονταν. Προκειμένου οι δυο τους να αποδείξουν ότι είναι δυο καλοί φίλοι και τίποτ΄άλλο (παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να φλερτάρουν έντονα και κάτι να «παίζεται» ανάμεσα τους), άρχισαν τον εξής διάλογο:

Timberlake: «δε�� έχω βγει ποτέ ραντεβού με τη Mila»

Kunis: «Εγώ και ο Justin είμαστε σαν αδέρφια»

Timberlake: «ο δεσμός μας είναι απολύτως πλατωνικός, άρα μπορώ να κάνω ΑΥΤΟ…» και με το “ΑΥΤΟ”, άρπαξε με τα δυο του χέρια το στήθος της νεαρής ηθοποιού και ούτε λίγο ούτε πολύ την χούφτωσε κανονικά και με το νόμο!

Και αν νομίζετε πως η Kunis τον άφησε έτσι, απατάστε. "Απαντώντας" στο χούφτωμα του, του το ανταπέδωσε κανονικότατα λέγοντας του:«τότε και εγώ μπορώ να κάνω ΑΥΤΟ» πιάνοντας αμέσως τα γεννητικά του όργανα!

Άφωνο έμεινε το κοινό από κάτω, να χειροκροτά εκστασιασμένο από το hardcore θέαμα.Πάντως αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή να έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη νεαρή Kunis, τότε μάλλον το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω...!

Δείτε το απίστευτο video...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top