Ψάχνεις δουλειά; Γίνε καθηγητής αρχαίων ελληνικών της Gwyneth Paltrow

Δίνει 70.000 ευρώ για μαθήματα στα παιδιά της

Ψάχνεις δουλειά; Γίνε καθηγητής αρχαίων ελληνικών της Gwyneth Paltrow

Μήπως είστε μεταξύ εκείνων που ψάχνουν δουλειά αλλά δεν βρίσκουν τίποτα; Αν έχετε τελειώσει φιλολογία ή είστε «αστέρι» στα αρχαία, τότε υπάρχει πρόταση: καθηγητή αρχαίων ελληνικών για τα δύο της παιδιά αναζητά η Gwyneth Paltrow, προσφέροντας αμοιβή 70.000 ευρώ!

Η αγγελία της 38χρονης ηθοποιού και του συζύγου της, Chris Martin, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Tutors International, όπου περιγράφεται ο ιδανικός υπ��ψήφιος αλλά και οι υποχρεώσεις του.

Εκτός από την διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή, ο τυχερός θα εργάζεται καθημερινά από 2 έως 4 ώρες με την 7χρονη Appleκαι τον 5χρονο Moses, θα μπορεί να χρησιμοποιεί ένα από τα διαμερίσματα της οικογένειας στο Λονδίνο, θα ταξιδεύει μαζί τους και θα έχει τα έξοδα πληρωμένα!

Μην νομίζετε όμως ότι δεν έχουν αξιώσεις οι σταρ... Όπως λένε, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να μιλά άπταιστα αρχαία ελληνικά, λατινικά, γαλλικά και ισπανικά, να γνωρίζει δύο μουσικά όργανα και να είναι αθλητικός τύπος! Τυχόν πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Oxbridge θα ληφθεί σοβαρά υπόψη, ενώ οι γονείς επισημαίνουν πως τα δύο παιδάκια τους αποδίδουν καλύτερα με δασκάλους που έχουν κατανόηση και δεν είναι αυστηροί ή νευρικοί.

Καλά οι ξένες γλώσσες, άντε και τα μουσικά όργανα μιας και ο μπαμπάς είναι ο frontman των Coldplay... το «αθλητικός» τι το θέλουν;

Αν, πάντως, έχετε το «πακέτο», σπεύσατε γιατί οι συνεντεύξεις έχουν ήδη ξεκινήσει! Μάλιστα, τις κάνει ο ίδιος ο Chris Martin, που είναι και γνώστης της ελληνικής γλώσσας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top