Ε��ένη: «Σου φαίνομαι για καμιά που... πέφτει έτσι εύκολα;»

Σε ποιον μίλησε έτσι η βασίλισσα και γιατί;

Για την ανάγκη εκμάθησης ξένων γλωσσών και τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό συνομιλούσαν Ναταλία Δραγούμη και Ελένη Μενεγάκη, όταν �� τελευταία «έβγαλε» την αυστηρότητά της ως μαμά.

«Όντως οι γλώσσες και ο αθλητισμός τους προσφέρουν πάρα πολλά. Όμως, καλό είναι να ξεκινάνε κάτι και να το ολοκληρώνουν. Αν δηλαδή ξεκινήσουν κάτι και μου πουν ότι θέλουν να το σταματήσουν, τους λέω ότι έχω πληρώσει και είναι αδύνατον να μην ξαναπάνε. Και μόνο για οικονομικούς λόγους, αυτό δεν γίνεται. Εγώ δεν επιμένω και δεν τα πιέζω για να ξεκινήσουν κάτι. Μόνα τους μου λένε τί θέλουν να κάνουν. Άρα, άπαξ και πληρώσω, θέλω ό, τι ξεκινήσουν να το ολοκληρώσουν. Γιατί στην αρχή έρχονται και με τρελαίνουν. Κι εγώ τους απαντάω ότι δεν έχω πρόβλημα, αλλά άπαξ και πληρώσω θέλω να πάνε. Δεν αντέχω δηλαδή να μου πουν σε λίγο καιρό ότι κουράστηκαν…», είπε όλο νόημα στην καλεσμένη της η μαμά Ελένη που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και συμπλήρωσε:

«Γενικά, όταν σε διάφορα πράγματα δω ότι κάποιο από τα παιδιά μου αρχίζουν να μου τα μασάνε, τους λέω κοταξέ με… σου φαίνομαι από αυτές που πέφτουν έτσι εύκολα;»

Το έχουμε ξαναπεί ότι η Ελένη δεν είναι μόνο γλέντια, χαρές και λουλούδια στα μαλλιά, αλλά εκτελεί και άλλους ρόλους. Και σίγουρα ο ρόλος της ως μητέρα είναι ο πιο σημαντικός. Και είναι φανερό ότι αυτόν τον ρόλο τον αντιμετωπίζει με την σοβαρότητα που του αρμόζει.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top