Ryan Giggs: τα είχε 8 χρόνια με τη γυναίκα του αδερφού του!

Και νέο ερωτικό σκάνδαλο για τον κορυφαίο της Manchester

Ryan Giggs: τα είχε 8 χρόνια με τη γυναίκα του αδερφού του!
«Τάρανδο» φαίνεται πως έχει κάνει τη γυναίκα του, ο διαχρονικά κορυφαίος παίκτης της Manchester, Ryan Giggs.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής, έχει αποδειχτεί πολύ άτακτος, καθώς τα ερωτικά σκάνδαλα ακολουθούν το ένα το άλλο! Μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την σταρ των ριάλιτι Imogen Thomas, o Giggs φημολογείται τώρα πως τα είχε ΚΑΙ με την γυναίκα του αδερφού του, για ΟΧΤΩ ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids,ο 37χρονος ποδοσφαιριστής συνάντησε την Νatasha (την κουνιάδα του), οχτώ χρόνια πριν, σε ένα club, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών και αδέσμευτη.

Τότε εκείνη είχε μόλις χωρίσει από τον πατέρα του πρώτου της παιδιού και ο Giggs ήταν αρραβωνιασμένος με την σημερινή του γυναίκα Stacey. Εκείνος την πλησίασε, αντάλλαξαν κινητά και της ζήτησε να συναντηθούν το επόμενο βράδυ, όπως και έγινε.

Μόνο που στην παρέα τους ήταν και ο αδερφός του ποδοσφαιριστή, Rhodri. Οι πηγές λένε ότι εκείνη τη φορά ήταν που ο Giggs και η Natasha είχαν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, αλλά αργότερα, η 20χρονη κοπέλα έμαθε ότι ο Giggs όχι μόνο ήταν αρραβωνιασμένος, αλλά η "καλή" του ήταν και έγκυος.
Τότε ο Giggs της ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανέναν και ειδικά στη μνηστή του. Μάλιστα λέγεται πως οι δυο τους συνέχισαν να βλέπονται μόνο και μόνο για να κάνουν σεξ.

Το 2003, η Natasha τα έφτιαξε με τον αδερφό του Giggs (Rhodri), και το 2010 παντρεύτηκαν.

Όλ΄αυτά τα χρόνια, ο ποδοσφαιριστής δεν σταμάτησε να παρενοχλεί τη Νatasha, με τα ξένα tabloids να οργιάζουν ότι οι δυο τους κατά τη διάρκεια των οχτώ αυτών χρόνων βρίσκονταν και χάνονταν ανά τακτά διαστήματα, με τον Giggs να απατά τη γυναίκα του με τη Natasha, ακόμα και όταν η Stacey ήταν έγκυος.

Σύμφωνα μάλιστα με μια φίλη της Natasha, εκείνη ένιωθε ενοχές που έβγαινε και με τα δυο αδέρφια, αλλά δεν μπορούσε να το σταματήσει: «ήξερα ότι ήταν λάθος και ήταν η χειρότερη προδοσία. Προσπάθησα να το τελειώσω, αλλά ήμουν εθισμένη στη σχέση. Δεν μπορούσα να πω όχι σε οτιδήποτε μου έλεγε. Δεν ήταν ποτέ ρομαντικός μαζί μου, όλα έγιναν για το σεξ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top