Ο Αργύρης Αγγέλου στο STAR

Τι απαντά σε όσους τον κατηγορούν ως επαγγελματία χορευτή

Ο Αργύρης Αγγέλου στο STAR

«Δεν έχω σπουδάσει χορό. Τέλος» είναι η απάντηση του Αργύρη Αγγέλλου σε όσους τον κατηγορούν ότι πέρασε στον ημιτελικό του «DancingWithTheStars», εξαιτίας των γνώσεων που διαθέτει στο χορό.

«Το τι έχω σπουδάσει το ξέρω πρώτα απ’ όλα εγώ και οι γονείς μου που πλήρωσαν τις σπουδές μου. Δεν έχω σπουδάσει χορό. Δεν μπορώ να το πω αλλιώς».

Αναφερόμενος μάλιστα σε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του σε μιούζικαλ, που είδαν το φως της δημοσιότητας, απαντά: «Σε αυτήν την παράσταση που ήμασταν τότε ήταν και ο Μουτσινάς. Ρωτήστε το Μουτσινά: έχει σπουδάσει χορό;».

Τι λέει όμως η χορογράφος που είχε επιμεληθεί την παράσταση; «Τον είχαμε πάρει γιατί ήταν ο καλύτερος. Έγινε ένα μεγάλο κάστινγκ. Ο Αργύρης είχε εμπειρίακαι στο χορό και στο τραγούδι. Σε όλα», λέει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το STAR η χορογράφος Γιάννα Θεοδωρίδου.

Και σε αυτό όμως ο Αργύρης Αγγέλλου έχει την απάντησή του. «Το ό, τι με πλήρωνε η κ. Θεοδωρίδου τότε… με πλέρωνε ως ηθοποιό. Στην Ελλαδίτσα είμαστε. Τα μιούζικαλ όταν ανεβαίνουν δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε επαγγελματίες χορευτές με χαρτιά», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στο STAR.

Παραδέχεται μάλιστα ότι έχει συμμετάσχει συνολικά σε επτά μιούζικαλ, ωστόσο επιμένει να λέει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν έχει σπουδάσει χορό, κάτι που αναφέρεται άλλωστε και στο βιογραφικό του.

Όσο για τις φωτογραφίες λέει ότι έχει και ο ίδιος άπειρες από τις παραστάσεις που πήρε μέρος, ενώ καλεί όλους να συμμετέχουν όπως και ο ίδιος εντατικά στις πρόβες, γιατί όπως λέει: «όποιος δουλεύει φαίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top