Αngelina Jolie: Θέλει τα παιδ��ά της να παρατήσουν το σχολείο!

Γιατί τα έβαλε με το εκπαιδευτικό σύστημα;

Κατά του εκπαιδευτικού συστήματος είναι η Angelina Jolie, που όχι μόνο το καταδικάζει, αλλά προτιμά τα έξι της παιδιά να μην πηγαίνουν καθόλου σχολείο!

«Νομίζω πια ότι ζούμε σε διαφορετική εποχή και ότι το εκπαιδευτικό σύστημα δεν συμβαδίζει με τα παιδιά και τον τρόπο ζωής μας», απάντησε η 35χρονη ηθοποιός σε όσους την κατηγορούν ότι με το μποέμ στυλ της «σέρνει» τα παιδιά της σε ταξίδια σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το σχολείο τους.

Και συνεχίζει: «με τα παιδιά μου ταξιδεύουμε και είμαι η πρώτη που τους λέει “τελειώστε τα μαθήματα σας όσο πιο γρήγορα γίνεται και πάμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο”».

Άλλωστε θεωρεί πως είναι καλύτερο για τα παιδιά της «να επισκεφτούν ένα μουσείο,να μάθουν να παίζουν κιθάρα και να επιλέγουν εκείνα τα βιβλία που θέλουν να διαβάσουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Brad Pitt, που όχι μόνο συμφωνεί σε όλα με την καλή του, αλλά περιγράφει την οικογένεια τους ως… νομάδες!

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η οικογένεια Pitt-Jolie έχει αφήσει ανεκπαίδευτα τα παιδιά της. Αντιθέτω��, στο σπίτι συρρέουν δάσκαλοι και καθηγητές που προσαρμόζονται στο..." ευέλικτο" πρόγραμμα της οικογένειας.

Μάλλον τα παιδιά της Angelina και του Brad θα πρέπει να κάνουν πάρτι… Εκτός του ότι έχουν μπαμπά και μαμά δυο από τους πιο όμορφους και διάσημους ηθοποιούς του κόσμου, οι γονείς τους δεν θέλουν να τα στέλνουν και σχολείο…!

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top