Super sexy στα 40 της η Claudia Schiffer

Παραμένει top model παρά τα τρία της παιδιά

Super sexy στα 40 της η Claudia Schiffer
Μετά από 24 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, η Claudia Schiffer μπορεί άνετα να καυχιέται ότι υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα super models της δεκαετίας του ’90.

Στα 40 της πλέον και μανούλα τριών παιδιών, η Γερμανίδα καλλονή συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί άδικα ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και διάσημα μοντέλα του κόσμου.
Τρανταχτό τεκμήριο, η φωτογράφηση για λογαριασμό του «Harper’s Bazaar», όπου η 40χρονη καλλονή φορώντας άλλοτε μαγιό και άλλοτε μίνι φόρεμα, στήνεται στο φακό όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατά τη διάρκεια των 24 χρόνων καριέρας της, έχει υπογράψει συμβόλαια με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο, ενώ στο ενεργητικό της απαριθμεί περισσότερα από 500 εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου.
Η ίδια πάντως δεν μένει προσκολλημένη στο παρελθόν και πάει ένα βήμα παραπέρα. Το τελευταίο διάστημα, σχεδιάζει πλεκτά τα οποία φέρουν την υπογραφή της:«είναι η πρώτη φορά που υπογράφω κάτι. Νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση αλλά και πολύ νευρική. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι το οποίο θα αγαπάω και για το οποίο θα είμαι περήφανη».

Οι φίλοι της την είπαν «τρελή». Εκείνη πάλι, δηλώνει ότι αυτό που κάνει το αγαπά και δεν το κάνει για τα λεφτά.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top